Accident mortal în Sibiu. Tânără de 21 de ani, spulberată de un polițist pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Sibiu. Tânără de 21 de ani, spulberată de un polițist pe trecerea de pietoni
Medicii auîncercat să o resusciteze pe tânără Poză ilustrativă

Un accident teribil a avut loc în Agnita, județul Sibiu, acolo unde o tânără care se angajase în traversarea străzii a fost lovită de o mașină de poliție. La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje medicale, dar din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Cine este șoferul vinovat

Potrivit primelor informații, accidentul mortal a fost produs de un polițist, aflat în misiune în acel moment. Nimeni nu prevestea că o traversare pe trecerea de pietoni avea să se sfârșească tragic, cu moartea unei tinere.

Polițistul din cadrul Postului de Poliție Brădeni se deplasa în direcţia Agnita – Sighișoara, fiind în timpul programului, conform Inspectoratului de poliţie Judeţean Sibiu. De asemenea, ultimele informații arată că fata nu a murit pe loc, la fața locului intervenind mai multe echipaje medicale.

Din păcate, tânăra a intrat în stop cardio-respirator, chiar în fața salvatorilor, iar șansele de salvare au fost inexistente. Deși s-a încercat resuscitarea tinerei preț de zeci de minute, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

În urma tragediei, polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă, iar anchetatorii au început cercetările pentru a descoperi cauza exacta a accidentului. Polițistul aflat la volan va fi audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

De asemenea, IPJ Sibiu a transmis că a deschis o anchetă internă, în urma căreia se va stabili dacă poliţistul a respectat toate normele de conduita profesională. Astfel, în funcție de rezultatele anchetei penale se va decide soarta bărbatului.

Ce au transmis autoritățile

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 21:30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita. Tânăra accidentată era o localnică în vârstă de 21 de ani.

„În această seară, în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Brădeni, aflat la volanul unei autospeciale de poliție.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita – Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu a confirmat că tânăra a fost găsită în stare de inconștiență, medicii făcând toate eforturile de a o salva. Din păcate, organismul fetei nu a reacționat, fiind declarat decesul.

„La sosirea forțelor, persoana de sex feminin de aproximativ 21 de ani, se afla în stare de inconștientă. S-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate, fără răspuns, fiind declarată decedată”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Vă remaintim că o altă tânără, în vârstă de 21 de ani, din Galați, a murit fulgerător după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun. Din păcate, trupul fetei a fost descoperit de părinți mult prea târziu pentru a avea o șansă la viață.