Accident mortal în postul Paștelui. Trei tineri și-au pierdut viața după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Accident mortal în postul Paștelui. Trei tineri și-au pierdut viața după ce șoferul a pierdut controlul volanului
Accident mortal în județul Vâlcea. Trei tineri și-au pierdut viața

Un accident înfiorător a tulburat liniștea județului Vâlcea în noaptea de vineri spre sâmbătă. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, se afla cu mașina pe DJ 605 A atunci când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Cum s-a produs accidentul

Trei tineri și-au pierdut viața într-un grav accident de mașină în dimineața zilei de 11 aprilie, în jurul orei 3:00, în orașul Brebești. Potrivit  Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, șoferul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul direcției spre stânga și a intrat într-un stâlp de electricitate și într-un gard. Din păcate, în urma accidentului cei trei tineri, șoferul și alți doi tineri în vârstă de 16 și 17 ani au decedat.

La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje SMURD și de descarcerare, pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime, dintre care una încarcerată. Ajunși la fața locului, medicii au descoperit două persoane care prezentau răni incompatibile cu viața și una căreia i s-au făcut mai multe manevre de resuscitare, dar fără success, fiind declarat decesul.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au oferit primele informații oficiale despre accident:

La data de 11.04.2020, în jurul orelor 3,00, un tânăr de 23 ani, din oraşul Berbeşti, a condus un autoturism pe DJ 605 A, pe raza oraşului Berbeşti, din direcţia Mateeşti către Sineşti, iar la kilometrul 71+600 metri, ar fi pierdut controlul direcţiei spre stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate şi un gard.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum şi decesul pasagerilor, un tânăr de 17 ani din comuna Mateeşti şi un tânăr de 16 de ani din oraşul Berbeşti”.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

 

Accident mortal în Vrancea

Un accident grav a avut loc și în urmă cu trei zile, atunci când un biciclist a fost lovit mortal de un șofer care a părăsit locul faptei. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a anunțat vineri seara că, în jurul orei 20:40 a fost raportat un accident pe DN3, la ieșirea din localitatea Călieni, în urma căruia un bărbat se află pe partea carosabilă, căzut lângă o bicicletă:

Vineri seara, la ora 20:40, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 23, la ieşire din localitatea Călieni, pe sensul de mers Focşani către Năneşti, lângă o bicicletă, se află căzută pe partea carosabilă o persoană de sex bărbătesc. Poliţiştii s-au deplasat la faţa la locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar un echipaj medical a constatat decesul bărbatului”.

În prezent, polițiștii cercetează cauzele în care s-a produs accidentul și încearcă identificarea șoferului fugar.