Accident mortal în Capitală. Un tânăr motociclist a fost spulberat de o mașină a cărei șoferiță nu i-a acordat prioritate

Accident mortal în Capitală. Un tânăr motociclist a fost spulberat de o mașină a cărei șoferiță nu i-a acordat prioritate
Accident mortal în Capitală. Un tânăr motociclist a fost spulberat de o mașină a cărei șoferiță nu i-a acordat prioritate Sursă foto: stirileprotv.ro

Un accident teribil a avut loc sâmbătă seară, în sectorul 5 al Capitalei. Un tânăr de 27 de ani și-a găsit sfârșitul pe motocicleta sa, după ce acesta a fost lovit puternic de un autoturism care nu a respectat regulile de circulație.

Cum s-a petrecut tragedia

În urma impactului puternic, motocicleta a luat foc în proporție de 90%, iar inițial, șoferul vehiculului pe două roți a suferit răni foarte grave pe toată suprafața corpului. Nefericitul accident s-a produs în urma neacordării de prioritate la ieșirea dintr-un centru comercial, de către șoferița autoturismului, în vârstă de 24 de ani.

Potrivit primelor date oferite de polițiști, accidentul a avut loc în jurul orei 23:00, pe Șoseaua Progresului, în dreptul complexului comercial Carrefour Vulcan, potrivit Mediafax. Se pare că tânăra vinovată se pregătea să intre pe o stradă principală și nu a acordat prioritate motociclistului care circula pe aceasta.

Imediat după tragedie, a fost apelat numărul de urgență 112, iar în scurt timp mai multe echipaje de Salvare s-au prezentat la locul accidentului.

La acel moment, motocicleta arsese aproape în întregime, iar băiatul se afla la câțiva metri distanță, prezentând răni foarte grave. Înainte de a-l transporta la spital, medicii i-au efectuat mai multe manevre de resuscitare pentru a-i stabiliza pulsul.

Maior Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti a oferit câteva informații legate de momentul de după accident:

“A rezultat rănirea foarte gravă a motociclistului în vârstă de 27 ani. A fost găsit în stare foarte gravă, fără puls. S-au întreprins manevrele de resuscitare, în sprijinul echipajului tip B a venit şi un echipaj cu medic. Au continuat manevrele. Şi bărbatul a fost transportat în stare stabilă, prezenta puls, la Spitalul Universitar din Bucureşti”, potrivit stirileprotv.ro.

Șoferița vinovată a rămas singură în autoturism, suferind o sperietură imensă. Ulterior a fost transportată la Spitalul Universitar, prezentând răni ușoare. În prezent, polițiștii Brigăzii Rutiere au întocmit un dosar penal pe numele acesteia pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI