Accident mortal în București. Tânără, spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer teribilist. Ce spun martorii

Accident mortal în București. Tânără, spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer teribilist. Ce spun martorii
Traficul rutier a fost blocat după tragedie

Tragedie fără margini în București, miercuri seară, acolo unde o tânără care traversa strada regulamentar a fost lovită mortal de un șofer vitezoman. La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale, dar din păcate, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Martorii tragediei au povestit șocați ce au observat în momentul accidentului.

Tânăra a încercat să se ferească

Momente de groază au avut loc, miercuri seară, în sectorul 3 al Capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady, acolo unde o tânără care se afla pe trecerea de pietoni a fost spulberată de un șofer care circula cu atenție. După ce a fost lovită cu putere, victima a fost aruncată aproximativ 20 de metri în aer, impactul cu solul fiind unul extrem de agresiv, care s-a soldat cu moartea. Disperați, oamenii care se aflau în zonă în acel moment au apelat la numărul unic de urgență pentru a solicita ajutoare.

La fața locului s-au prezentat echipaje medicale, polițiști și criminaliști, însă orice încercare de salvare a tinerei a fost în zadar, medicii declarând decesul victimei.
În urma accidentului, șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, oamenii legii au constatat că bărbatul nu consumase nici substanțe interzise, care ar fi putut determina tulburarea șoferului și producerea tragediei.

Întrebați cu privire la contextul în care a avut loc accidentul, martorii au povestit că șoferul circula cu viteză mare, peste viteza maximă legală. În acest moment, anchetatorii au demarat o anchetă pentru a afla cauza exactă a producerii tragicului accident. De asemenea, martorii au povestit că tânăra a încercat să se ferească din calea șoferului teribilist, însă încercările sale au fost fatale.

Accidentul a fost confirmat și de Brigada Rutieră

Momentan, identitatea tinerei nu s-a aflat în spațiul public, însă reprezentanții Brigăzii Rutiere au oferit primele informații legate de accidentul petrecut miercuri seară.

„Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui, ajuns în dreptul stației de tramvai „Stirom” a surprins și accidentat mortal un pieton. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Traficul rutier pe bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui a fost restricționat pe benzile II și III, acesta desfășurându-se sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere”, potrivit comunicatului transmis de Brigada Rutieră a Capitalei.

Din păcate, acest accident nefericit nu este primul de asemenea gravitate, astfel că multe persoane nevinovate, care traversează regulamentar, își pierd viața din cauza șoferilor iresponsabili.