Accident mortal în această dimineață, pe DN1. Un biciclist a fost spulberat de un TIR. Cine este vinovat pentru tragedie

Accident mortal în această dimineață, pe DN1. Un biciclist a fost spulberat de un TIR. Cine este vinovat pentru tragedie
Accident mortal în această dimineață, pe DN1. Un biciclist a fost spulberat de un TIR. Cine este vinovat pentru tragedie Sursă poză: alba24.ro

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață, pe DN1, din județul Alba. Accidentul s-a produs între Teiuş şi Alba Iulia, la intersecţia cu drumul județean spre Galda de Jos, potrivit autorităților.

Cum a avut loc tragedia

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, originar din Galda de jos, a murit astăzi, după ce a fost lovit frontal de un TIR. Victima se afla pe bicicleta și nimic nu prevestea o asemenea nenorocire. În urma evenimentului, traficul a fost blocat pe un sens, circulația fiind îngreunată pentru aproximativ o oră.

Sursă poză: alba24.ro

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația se desfășoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, pe DN 1 Alba Iulia -Teiuș, în zona kilometrului 394 (localitatea Galda de Jos, județul Alba), din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR și o bicicletă.”

Imediat după producerea accidentului, la fața locului s-au prezentat mai multe echipaje medicale, pompieri, dar și poliție. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul bărbatului.

Milionar din Suceava, mort într-un accident de bicicletă

O altă tragedie similară a avut loc duminică, în Suceava. De data aceasta, victimă a fost unul dintre cei mai bogați oameni din Suceava, Florian Cusiac, în vârstă de 45 de ani, originar din Rădăuți.

Pasionat al diferitelor curse de biciclete, Florian Cusiac se afla duminică la prânz, alături de prieteni, pe unul din dealurile din zonă. Într-un moment de neatenție, milionarul a căzut de pe bicicletă, accidentându-se grav. Acesta a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Milionar din Suceava, mort într-un accident de bicicletă
Milionar din Suceava, mort într-un accident de bicicletă

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilorsuceveni de a-i salva viața, Florian Cusiac s-a stins din viață luni noaptea, din cauza unui edem cerebral masiv.

Potrivit observatornews.ro, Florin Cusiac era administratorul uneia dintre firmele cele mai importante din județ, Compania Olint Com din Radăuţi, cu activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare.

Pe lângă pasiunea sa pentru ciclism, milionarul avea în proprietate și un avion privat, pe semne că era un împătimit al activităților excentrice.