Accident în lanț în București. Opt mașini implicate, printre care și un autobuz STB. Ce spun martorii tragediei

Accident cu 8 mașini în București

Iresponsabilitatea la volan produce nenorociri în lanț. Acesta este și cazul unui eveniment nefericit petrecut joi seară în București, atunci când un șofer de taxi a produs un grav accident de circulație. Potrivit primelor informații, tânărul nu s-a asigurat, motiv pentru care s-a ciocnit violent cu un alt autoturism. În urma coliziunii, opt mașini au fost grav avariate.

Cum s-a produs accidentul

Un șofer imprudent este responsabil cu un accident în care au fost implictate opt mașini, dintre care și un autobuz STB. Evenimentul a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei, fiind provocat inițial de ciocnirea violentă a două autoturisme. În urma impactului puternic, una dintre ele a ricoșat în alte cinci mașini parcate, iar ulterior într-un autobuz de transport public.

Martorii prezenți în momentul accidentului au povestit că unul dintre autoturisme a ieșit de pe o stradă laterală și ar fi virat peste linia dublă continuă, izbind din plin un autoturism care cicrcula regulamentar.

Cel din urmă a încercat evitarea impactului, ricoșând în alte cinci mașini parcate, dar și într-un autobuz care trecea în acel moment pe stradă. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, o mică parte din vină ar fi avut-o și carosabilul umed, însă acest detaliu nu îl disculpă pe șoferul vinovat care a încălcat legea.

În urma accidentului în lanț, toate mașinile au fost grv avariate și necesită reparații majore. Șoferul care circula regulamentar a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Toți participanții la accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile. În acest moment se fac cercetări pentru a descoperi cu exactitate cum s-a produs accidentul. Agenții au demarat în acest moment cercetări pentru vătămare din culpă, potrivit stirileprotv.ro.

Accident tragic pe Drumul European E574

Un accident cumplit a avut loc miercuri seară, în zona localității Negreni, în jurul orei 22:00. Marius Rădoi, fiul djunctului IPJ Olt, Crtisian Rădoi, s-a stins din viață în urma unei imense tragedii. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, era campion multiplu la tenis de masă, iar în seara fatidică se afla singur la volan. Potrivit anchetatorilor, tânărul a derapat într-o curbă și s-a lovit de un cap de pod, impact care i-a fost fatal.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje medicale, dar din păcate, eforturile medicilor de a-l salva pe proaspătul student au fost în zadar, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Moartea timpurie a tânărului a adus o durere imensă în rândul familiei, al prietenilor și al tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI