Accident grav provocat de un taximetrist beat. Ce s-a întâmplat după impactul violent cu un alt autoturism

Accident grav provocat de un taximetrist beat. Ce s-a întâmplat după impactul violent cu un alt autoturism
Accident grav provocat de un taximetrist beat

Iresponsabilitatea la volan face victime zilnic, dar din păcate, persoanele afectate sunt de cele mai multe ori nevinovate. Un accident îngrozitor a avut loc în Cluj, acolo unde un taximetrist, în vârstă de 63 de ani, a condus sub influența băuturilor alcoolice, fiind la un pas să producă o adevărată tragedie. La fața loclui s-au prezentat echipajele de salvare, care au reușit să extragă victima din interiorul mașinii.

Taximetrist, beat la volan

Din păcate, siguranța în trafic a devenit o loterie, astfel că, cine apelează la serviciile unui șofer necunoscut se poate aștepta la orice. Acesta a fost și cazul unor persoane din Cluj, care au apelat la ajutorul unui taximetrist iresponsabil. Din fericire, în momentul accidentului provocat de acesta, nu existau alte persoane în mașină, astfel că, nu au existat mai multe persoane rănite în accident.

De asemenea, mașina acroșată de bărbat era parcată, neexistând alte victime. Potrivit autorităților, șoferul băut a acroșat un autoturism parcat pe marginea drumului, ulterior răsturnându-se cu mașina de serviciu. La fața locului a intervenit un echipaj medical, care l-a scos pe bărbat din mașină, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, iar ulterior, transportat la spital pentru mai multe investgații medicale de specialitate.

„Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Dej, în timpul deplasării cu un autoturism care efectua transport de persoane în regim de taxi a pătruns pe sensul opus, unde a acroșat un autoturism parcat, ulterior răsturnându-se. Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

În ce stare se află bărbatul

Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 18:20, atunci când martorii au alertat autoritățile. Pentru a extrage victima dintre fiarele mașinii a fost nevoie de intervenția pompierilor. Potrivit primelor informații, bărbatul a fost găsit conștient, dar cu posibile traumatisme la nivelul bazinului și toracelui.

“Pompierii au fost alertați în jurul orei 18.20, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat răsturnat pe plafon, în care se afla un bărbat care nu putea să iasă în afară, și un al doilea autoturism avariat ieșit în afara părții carosabile. Pompierii au acționat imediat pentru extragerea bărbatului în vârstă de aproximativ 60 de ani și pentru acordarea primului ajutor calificat acestuia.

Echipajul SMURD l-a preluat și la transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant, prezenta suspiciuni de traumatisme la nivelul bazinului și toracelui. La fața locului au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța salvatorilor”, a transmis ISU Cluj, potriivt realitatea.net.