Accident grav pentru Marc Marquez în Marele Premiu al Spaniei! Va fi operat de urgență

Accident grav pentru Marc Marquez în Marele Premiu al Spaniei! Va fi operat de urgență
Marc Marquez este unul dintre cei mai titrați oameni din istoria MotoGP, cu nu mai puțin de șase titluri

UPDATE / Conform ultimelor informații din Spania, Marc Marquez și-a rupt mâna și va fi operat de urgență în cursul acestei zile. Ibericul va rata aproape sigur Marele Premiu al Andalusiei, care va avea loc săptămâna viitoare. Va fi pentru prima dată când Marquez ratează o cursă după ce în 2011 pierdea ultimele 2 etape ale sezonului din Moto 2. Atunci, Marc Marquez suferise o accidentare la ochi.


Marc Marquez, campionul mondial en-titre la MotoGP, a suferit un accident grav în timpul Marelui Premiu al Spaniei. Ibericul a ieșit în decor, a căzut de pe motocicletă, care l-a și lovit în umărul drept. Brațul i-a fost prins sub motociletă, iar accidentarea pare destul de serioasă. Marquez a fost luat cu Salvarea de la circuit și dus de urgență la un spital din apropiere.

Marc Marquez a căzut cu patru tururi înainte de final și a suferit o accidentare foarte serioasă!

„Marc a suferit lovituri puternice, iar acum este supus unor teste și va face și radiografii. A luat niște pastile pentru dureri, așteptăm să vedem cât de gravă este această accidentare”, a declarat Alberto Puig, team manager al echipei Repsol Honda.

Marc Marquez este dus spre ambulanță după accidentul suferit

Accidentul lui Marquez s-a produs cu doar patru turururi înainte de finalul cursei. La un viraj pe care îl ratase și în turul 4. Atunci a reușit să se redreseze absolut incredibil, dar greșeala l-a costat multe poziții. A căzut de pe 1, până pe locul 19. A urmat o cursă de revenire absolut fantastică a ibericului, înainte de greșeala din final. Acesta a câștigat poziție după poziție și ajunsese până pe locul 3.

Fabio Quaretero, 21 de ani, pilotul echipei Petronas Yamaha, a fost învingătorul din Marele Premiu al Spaniei. Maverick Vinales, de la Monster Energy Yamaha, a venit pe poziția secundă. Iar Andrea Dovizioso, de la Ducati, a fost cel care a prins loc pe podium după abandonul lui Marquez.