24 apr. 2020 | 08:30

Accident grav pe DN1! O persoană a decedat, iar alte două sunt rănite.Traficul este restricționat

News
Accident grav pe DN1! O persoană a decedat, iar alte două sunt rănite.Traficul este restricționat
Accident mortal pe DN1 Traficul este restricționat

Un accident mortal a avut loc astăzi dimineață pe DN1, în localitatea Românești, județul Prahova. În urma tragediei, o persoană a murit și alte două au fost rănite. În acest moment, traficul în zonă este restricționat.

În ce circumstanțe s-a produs accidentul

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc în această dimineață pe DN 1, în localitatea Românești, județul Prahova, atunci când o mașină s-a răsturnat pe șosea. Primele informații arată că un șofer a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, ca rezultat fiind răsturnarea vehiculului pe șosea:

Șoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se pe suprafața carosabilă. În urma accidentului o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite (investigate medical)”, au transmis reprezentanții Poliției Române.
Autoritățile au anunțat că traficul în zonă este restricționat, circulându-se doar pe banda II, pe sensul către București.

Accident mortal în Sibiu

În cursul serii de joi, un bărbat și-a pierdut viața într-un accident petrecut în localitatea Roșia. O altă persoană este în stare gravă la spital, după ce șoferul mașinii a pierdut controlul direcției de deplasare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu, bărbatul care s-a răsturnat cu mașina în afara drumului, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare, în timp ce se deplasa în localitatea Roșia, era un polițist. În urma tragediei, reprezentanții poliției au transmis informații cu privire la producerea accidentului, dar totodată regret pentru moartea colegului lor.

Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ, potrivit turnulsfatului.ro

Bărbatul decedat avea 45 de ani și era agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu. Niculiță a fost un om bun și iubit de oameni, iar moartea sa a provocat o suferință enormă pentru cei care l-au cunoscut. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost trimise pe pagina sa de Facebook, dar din păcate, nimeni nu îl mai poate readuce pe bărbat înapoi.

Drum lin în împărația lui Dumnezeu. Ai plecat mult prea devreme, suflet bland și ai lăsat multă durere. Un om de aleasă omenie ai fost, NICULIȚĂ PETELEAZĂ!”, a scris o rudă a polițistului pe Facebook.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace în împărăția cerurilor, iar familiei să-i dea puterea să depășească acest moment cumplit!”, a adăugat un apropiat.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care i-a mărit averea
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Capital.ro
Alimentul care trebuie consumat imediat după masa de Paște. Tudor Ciuhodaru: ”Facilitează digestia! Crud, nu din conservă!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro