Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești. Un elicopter SMURD a intervenit de urgență

Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești. Un elicopter SMURD a intervenit de urgență
Pompierii au intervenit de urgență pentru descarcerarea victimelor Sursă foto Isu Giurgiu

Un accident tragic a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe Autostrada A1, la km 31, în dreptul localității Bolintin. Impactul a avut loc între două autoturisme, unul dintre acestea ieșind de pe partea carosabilă, iar ulterior răsturnându-se. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și de pompieri, iar una dintre victime a fost preluată cu elicopterul.

Cum a avut loc tragedia

Momente de groază au avut loc în această dimineață, la km 31, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, unul dintre acestea răsturnându-se în afara carosabilului, rezultând doua victime incarcerate. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD. De asemenea, pompierii au folosit toate echipamentele de descarcerare pentru a salva victimele.

După extragerea victimelor dintre fiarele distorsionate ale autoturismului, acestea au fost preluate imediat de echipajele SMURD și SAJ.

În timp ce femeia a fost transportată la spital cu o Ambulanță, pentru bărbat s-a solicitat intervenția unui elicopter care să asigure transferul la o unitate medicală în cel mai scurt timp.

„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara părţii carosabile.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat şi o femeie, ambele persoane conştiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, potrivit stiripesurse.ro.

Vezi imagini video de la intervenția de salvare:

Accident grav cu 6 victime pe A1

Un alt accident rutier a avut loc în urmă cu două zile pe Autostrada A1 București-Pitești, acolo unde un șofer neatent nu s-a asigurat atunci când a efectuat manevra de schimbare a benzii, provocând un accident grav. Din păcate, autoturismul izbit de acesta s-a răsturnat, rezultând în total 6 victime, dintre care, doi copii.

„Autostrada A1 sens București spre Pitești, km 59/DB – coliziune între 2 autoturisme, soldată cu rănirea a 6 persoane (4 adulți și 2 copii) și 2 dintre ele sunt încarcerate. Circulația rutieră se desfășoară pe a doua bandă, prima bandă fiind restricționată de echipajele SMURD. Autoturismele implicate, în urma coliziunii, au ieșit în afara părții carosabile”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI