01 feb. 2022 | 13:17

Accident grav la Bran, unde un TIR, o dubă și o mașină s-au izbit. Unul dintre șoferi a murit pe loc

News
Accident grav la Bran, unde un TIR, o dubă și o mașină s-au izbit. Unul dintre șoferi a murit pe loc
Accident grav soldat cu victime la Bran

După teribilul accident de astăzi dimineața la Iași, un alt accident grav a avut loc la Bran, acolo unde un TIR, o mașină și o dubă s-au ciocnit. Impactul dintre cele trei a avut loc în zona Cheile Castelului. Din păcate, unul dintre șoferi a murit pe loc.

Alt accident grav, soldat cu o victimă

Acesta este al doilea accidentat grav de astăzi, după cel din județul Iași, unde șapte persoane și-au pierdut viața. În zona Cheile Castelului, un TIR, o dubă și un autoturism s-au ciocnit. La fața locului au ajuns de urgență trei echipaje SMURD, un echipaj pentru stingere cu apă și spumă și un echipaj pentru descarcerare.

Unul dintre șoferi, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc în urma impactului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să declare decesul. Cea de-a doua victimă a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a suferit un traumatism la coloană.

Traficul pe DN73 a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Oamenii legii efectuează în acest moment cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul și cauzele producerii acestuia.

Accident rutier cu 7 decedați, la Iași

În această dimineața, un grav accident rutier a avut loc la Iași, acolo unde șapte persoane și-au pierdut viața. Potrivit ISU Iași, un autocamion, o ambulanță și un microbuz cu oameni s-au ciocnit. De asemenea, în ambulanță se afla o femei însărcinată. Conform polițiștilor, TIR-ul a derapat într-o curbă, a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit ambulanța, apoi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul plin de oameni.

„La locul intervenției au fost alocate un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de autospecială pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Accidentul a avut loc în afara localității Sârca, pe DN 28. Șase dintre cele șapte persoane care au decedat erau muncitori în construcții, care se aflau în microbuzul lovit de TIR. Cea de-a șaptea persoană decedată este șoferul TIR-ului, care a intrat pe contrasens.

Celelalte persoane implicate în accident, adică șoferul ambulanței, asistenta și gravida, au fost transportați la Spitalul „Sfântu Spiridon”. Șoferul a suferit o fractură de picior. Inițial, gravida a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de familie, însă, ulterior, a venit și ea la spital.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro