Accident grav în miezul nopții! Un TIR a intrat într-o casă după ce șoferul a adormit la volan

Un accident grav s-a produs sâmbătă spre duminică, pe DN 19, în satul Pișcolt, județul Satu Mare, după ce șoferul unui  TIR a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă.

Ce s-a întâmplat cu șoferul

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs în jurul orei 3:00, de către un șofer sârb care a adormit la volan. Acesta a pierdut controlul volanului și a părăsit cu ansamblu partea acarosabilă, după care a spulberat un gard. Ulterior, accidentul nu s-a oprit în acest punct, el intrând cu capul TIR-ului într-o casă aflată în intersecție.

Din fericire, în acel moment nu existau persoane pe stradă, iar impactul a fost atenuat de un șanț abrupt, astfel că autotrenul nu a spulberat întreaga casă.

Autoritățile au raportat că nu există victime, ci doar pagube materiale. În acest moment se fac cercetări pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. La fața locului a fost adus un utilaj mare pentru a tracta ansamblu de vehicule, potrivit presasm.ro

Vezi imagini video de la locul accidentului:

 

Incendiu de proporții în Satu Mare

Satu Mare nu este ferit de necazuri nici de această dată. După ce autoritățile au intervenit în cazul unui accident, pompierii din Satu Mare au fost solicitați și ei pentru a stinge un incendiu de vegetație de dimensiuni semnificative.

Aceștia au intervenit ieri seară, în jurul orei 21:00, pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată care a izbucnit în localitatea Botiz, la ieșirea spre localitatea Ciuperceni.


La fața locului au intervenit 6 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere, intervenind rapid pentru a preveni răspândirea focului. În vecinătate se afla o fermă cu pui care ar fi putut fi cuprinsă de flăcări în cazul în care incendiul s-ar fi propagat. Din fericire, nu au existat victime.

Potrivit pomperilor sătmăreni, în urma incendiului a fost arsă vegetația de pe o suprafață de 1 hectar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI