Accident foarte grav în București, o mașină s-a răsturnat. Imagini cu puternic impact emoțional

Accident foarte grav în București, o mașină s-a răsturnat. Imagini cu puternic impact emoțional
Accident foarte grav în București, o mașină s-a răsturnat.

În cursul acestei seri, un grav accident a avut loc în Capitală. Primele informații de la fața locului, vorbesc de o mașină răsturnată și mai multe persoane, posibil a fi accidentate.

Mașină răsturnată și traficul blocat

Conform primelor date primite la redacție, în zona Bulevardului Virtuții, pe traseul tramvaiului 42 a avut loc un accdient grav. În accindet este implicată o mașină, care a ajuns răstrunrată pe partea carosabilă de deplasare a tramvaiului.

În zonă au ajuns deja cei de la ISU, pompieri și poliția rutieră. Se fac acum cercetări pentru a stabili cauzele reale ale accidentului. Se prespune, pentru moment astea sunt informațiile, că nu există și victime în urma acestui accident. Pe traseul tramvaiului 41 circulația a fost blocată, tramvaiul necirculând pe ambele sensuri de deplasare.

Nu sunt victime omenești

În urma accidentului nu au fost semnalate victime grave, și nu s-au constatat decese, conform datelor de ultimă oră. Se pare că șoferul implicat ar fi lovit stâlpul de pe linia de tramvai și s-a rasturnat. Informațiile spun că șoferul ar fi incercat să evite un alt șofer care a ieșit din benzinarie. În accidentul din Bulevardul Virtuții au fost implicate teri persoane și, conform informațiilor de la fața locului. Două dintre cele trei persoane implicate, au fost duse la Spitalul de Urgență de cei de la SMURD.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI