09 oct. 2020 | 09:54

Accident extrem de grav în Slatina. Un bărbat a murit, iar alte cinci victime se luptă pentru viață. Greșeala comisă de unul dintre șoferi

News
Accident extrem de grav în Slatina. Un bărbat a murit, iar alte cinci victime se luptă pentru viață. Greșeala comisă de unul dintre șoferi
Accident extrem de grav în Slatina. Un bărbat a murit, iar alte cinci victime se luptă pentru viață

Un accident grav a avut loc în dimineața de joi spre vineri, atunci când două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma tragediei, un șofer a murit pe loc, iar alte cinci persoane au suferit traumatisme grave.

Cum s-a produs accidentul

Șase persoane au fost implicate într-un grav accident de circulație care s-a petrecut în acestă dimineața,  în zona podului peste râul Olt, jud. Slatina. Imediat după accident, la fața locului s-au prezentat mai multe echipaje medicale, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, potrivit observatornews.ro.

În urma impactului devastator, două persoane au rămas incarcerate, acestea fiind șoferul uneia dintre mașini și o pasageră. Din păcate, șoferul găsit încarcerat la volan nu mai prezenta semne vitale, fiind declarat decesul. Acesta avea 31 de ani și era originar din Balș, asemenea tinerei cu care se afla în mașină.

Femeia găsită și ea încarcerată, o tânără de 23 de ani, a fost scoasă dintre fiare în stare conștientă, dar cu diferite traumatisme la nivelul întregului corp.

Ea a fost preluată de urgență de către echipajele medicale și transportată la UPU Slatina. Alte trei victime aflate în cel de-al doilea autoturism au fost și ele transportate la UPU Slatin.

Copilele, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, sunt conștiente, dar prezintă diverse traumatisme. Acestea sunt monitorizate de medici și se așteaptă o îmbunătățire a stării de sănătate.

Cel de-al doilea șofer implicat în accident a fost transportat de urgență la spital, urmând a i se face mai multe investigații medicale.

Autoritățile au confirmat decesul șoferului și existența a cinci alte victime

Potrivit autorităților, vinovat pentru producerea accidentului este chiar șoferul mort. Acesta a efectuat o manevră necorespunzătoare, întorcând într-un loc nepermis. Ulterior, mașina în care se afla tânărul a fost izbită frontal de cel de-al doilea autoturism care circula regulamentar.

„La sosirea echipajelor, şoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Balş, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din oraşul Balş, a fost găsită conştientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Femeia a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au ajuns şi alte trei femei, aflate în acelaşi autoturism, în vârstă de 17, 18 şi 31 de ani, conştiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a precizat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU), Alin Băsăşteanu, pentru Agerpres.

Urmărește imagini cu puternic impact emoțional din timpul descarcerării:

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro