Accident extrem de grav în sectorul 6 al Capitalei, după impactul unui autoturism cu o motocicletă. Imagini video cu impact emoțional

Accident extrem de grav în sectorul 6 al Capitalei, după impactul unui autoturism cu o motocicletă. Imagini video cu impact emoțional

Momente de groază au avut loc aseară pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, aproape de Piața Gorjului. Un motociclist și un pasager de pe motocicletă au fost spulberați de un autoturism.

Cum s-a petrecut nenorocirea

Potrivit primelor informații, vinovat de accident se face șoferul unui autoturism Dacia Logan care nu a acordat prioritate motociclistului. În urma impactului puternic, motociclistul a fost grav rănit, intrând în stop cardio-respirator.

Alte două persoane au fost rănite grave, printre care una este pasageră pe motocicletă, iar cea de-a doua fiind un pieton care se afla în zonă la momentul tragediei. Martorii evenimentului au apelat imediat numărul de urgență 112, iar în scurt timp au ajuns mai multe ambulanțe și echipaje de poliție.

Imediat după accident, traficul rutier în zonă a fost blocat pe un sens de mers. Poliția face cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Chiar dacă primele infirmații arată că șoferul autoturismului ar fi de vină, martorii susțin că motociclistul este cel care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Știre în curs de actualizare…

Vezi imagini video de la fața locului:

Sursă video (Eduard O. – youtube)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI