Accident extrem de grav în Maramureș. Un microbuz cu muncitori români întorși din Germania s-a prăbușit într-o groapă adâncă de trei metri

Accident extrem de grav în Maramureș. Un microbuz cu muncitori români întorși din Germania s-a prăbușit într-o groapă adâncă de trei metri
Microbuz cu angajați prăbușit de la trei metri înălțime

Tragedie în această dimineață în Maramureș, acolo unde un microbuz care transporta muncitori din Germania a căzut de la înălțimea de trei metri într-o groapă. În mașină se aflau șoferul și alți patru pasageri cu vârsta între 18-36 de ani.

Cum a avut loc accidentul

Tragedia a avut loc pe un tronson de drum aflat în lucru, nesemnalizat. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc într-o localitate din Maramureș, acolo unde microbuzul care îi transporta pe cei patru tineri din Germania a plonjat într-o groapă după ce șoferul nu ar fi observat că nu are unde să mai înainteze.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, în timp ce alți doi bărbați au fost transportați la spital în stare gravă. Potrivit rudelor familiei, tinerii se întoceau în fiecare an pe același drum, dar niciodată nu s-a întâmplat asemenea tragedie.

„De vreo 2-3 ani se lucrează și tot așa îi drumul. Se întorceau de la Germania de la căpșuni și ne-a dat telefon să venim mai repede că o făcut accident. Am întrebat că cum s-a întâmplat și a zis că n-a văzut indicatoare și a crezut că-i tot drum și a sărit tot aici”, a dezvăluit o femeie.

De asemenea, ruda unui pasager a explicat că majoritatea tinerilor s-au autoevacuat din mașină, însă doi dintre ei aveau picioarele fracturate: „Au ieșit singuri, numai că la doi erau rupte picioarele și restul au ieșit”.

Un alt martor a explicat că, de vină ar fi drumul nesemnalizat, ceea ce a provocat o tragedie care se putea finalize într-un mod și mai cumplit.

„Din cauza drumurilor, n-a fost semnalizat, nimic, o baliză la 1-2 metri vă dați seama. Toate drumurile sunt așa. Cumnatul a fost în mașină de nu îl oprea ferbetoanele alea nu mai trăia niciunul. Sunt în stare gravă, la doi picioarele rupte, la unul bazinul ”, a spus acesta, potrivit stirileprotv.ro.

În urma accidentului, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală, urmând ca cercetările să fie continuate pentru a descoperi cauza exacta a accidentului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI