Accident dramatic în Argeș. Tânăr de 16 ani, ucis de un prieten după o plimbare cu mașina. Ce au povestit martorii tragediei

Accident dramatic în Argeș. Tânăr de 16 ani, ucis de un prieten după o plimbare cu mașina. Ce au povestit martorii tragediei
Echipajele de salvare au ajuns la locul accidentului

O plimbare cu prietenii s-a transformat într-o tragedie pentru un tânăr de 16 ani și pentru familia sa. Băiatul fusese invitat la o plimbare cu mașina cea nouă a unui prieten, în vârstă de 21 de ani. Din păcate, această distracție a tinerilor s-a finalizat cu un accident în care unul dintre tineri a murit, iar alți trei au suferit traumatisme, fiind nevoie rapidă de intervenția medicilor.

Cum s-a produs accidentul

Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire, însă ceasul negru s-a arătat pentru o familie din Argeș, în momentul în care doi părinți au fost anunțați de moartea fiului lor de doar 16 ani. Băiatul fusese chemat la o plimbare prin localitate cu mașina cumpărată recent, la care mai fuseseră invitați alți doi prieteni.

Entuziasmați, toți cei patru tineri au pornit la drum, fără a se gândi ce li se poate întâmpla. Într-un moment de neatenție, pe fondul vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Ulterior, mașina a revenit pe roți, însă impactul a fost fatal pentru tânărul care se afla în dreapta șoferului. Acesta a murit pe loc, medicii fiind declarați să confirme decesul.

În urma celor întâmplate, șoferul a suferit politraumatisme, în timp ce pasagerii din spate au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii au povestit că autoturismul se deplasa cu o viteză foarte mare, motiv pentru care aceasta s-a rostogolit și a provocat leziuni incompatibile cu viața pentru copilot.

Accident tragic în Botoșani, cu doi morți și trei răniți

Un alt accident înfiorător a avut loc în noaptea de duminică spre luni, atunci când un autoturism în care se aflau cinci tineri s-a lovit de un cap de pod. În urma impactului puternic, doi tineri aflați în dreapta șoferului și drepata spate au rămas încarcerați, fiind ulterior declarat decesul. Ceilalți trei tineri au reușit să iasă singuri din mașină, fără a suferi leziuni grave. În urma evenimentului, Poliția a demarat o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a accidentului.

„Autoturismul în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani s-a izbit de un cap de pod. Trei dintre pasageri au ieșit singuri din mașină. Doi, care stăteau pe scaunele din dreapta fata și spate, au rămas încarcerați, fiind scoși din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul. Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia”, a transmis ISU Botoșani.