12 feb. 2021 | 12:58

Accident cutremurător în Buzău. O fetiță de șase ani a murit după ce a coborât dintr-un microbuz. Mama sa a fost martoră la tragedie

Știri generale
Accident cutremurător în Buzău. O fetiță de șase ani a murit după ce a coborât dintr-un microbuz. Mama sa a fost martoră la tragedie
Accident grav în Buzău Sursă foto ilustrativă: incisivdeprahova.ro

Tragedie în Buzău, după ce o fetiță a fost ucisă în urma unui accident rutier care a avut loc în Buzău, în localitatea Caragele, pe DJ 203. Impactul fatal s-a petrecut în momentul în care copila a coborât din microbuzul care o aducea acasă. Mama sa a asistat neputincioasă la moartea fetiței.

Cum s-a produs accidentul

Un moment de neatenție este suficient pentru producerea unei adevărate nenorociri. Un astfel de accident a întristat ieri după-amiază o țară întreagă, după ce o fetiță de șase ani a fost spulberată de un autoturism. Totul s-a întâmplat în momentul în care eleva a coborât din microbuz, înaintea mamei sale și într-o fracțiune de secundă a ajuns în mijlocul străzii.

Acolo, un șofer de 50 de ani, care încerca să depășească microbuzul staționat, a lovit mortal copila, fără a mai putea evita în niciun fel tragedia. Bărbatul venea din direcţia Pogoanele și se îndrepta către Cilibia, fiind originar din Luciu.

Din păcate, mama a fost obligată să privească neputincioasă moartea fiicei sale, moment peste care nu va putea trece niciodată. În urma impactului puternic, micuța a murit pe loc, echipajul ajuns la fața locului fiind obligat să constate decesul.

IPJ Buzău a anunțat că se va ăntocmi un dosar penal, autoritățile cercetând cazul pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Un autoturism condus pe DJ 203I, din direcţia Pogoanele către Cilibia de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Luciu, a surprins şi accidentat mortal o fată de 6 ani, din aceeaşi localitate, care coborâse dintr-un microbuz, pe partea carosabilă”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Copil de un an, strivit în cabina unui tractor

O altă nenorocire a avut loc în județul Gorj, acolo unde un tată în vârstă de 33 de ani și-a expus cei doi copii unui mare pericol. Bărbatul, care nu avea permis de conducere pentru utilaj, a pornit la drum cu cei doi fii, iar într-un moment de neatenție acesta a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara drumului.

În urma impactului, copilul de un an și patru luni a fost grav rănit, în timp ce tatăl și băiatul de opt ani au suferit leziuni superficiale. Ulterior intervenției medicilor, bebelușul a decedat la spital.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 33 de ani din comuna Corcova, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe drumul sătesc Valea Motrului, un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat și neînregistrat în circulație și o remorcă confecționată artizanal s-a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori de un an și patru luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de un an și patru luni a decedat”, au anunțat polițiștii.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro