01 feb. 2022 | 08:36

Accident cumplit cu 7 morți la Iași, în această dimineață. Alte 3 persoane se află în stare critică

News
Accident cumplit cu 7 morți la Iași, în această dimineață. Alte 3 persoane se află în stare critică

Un accident tragic în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism a avut loc în această dimineață pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași. În urma impactului devastator, șapte persoane și-au pierdut viața, în timp ce medicii luptă pentru a salva alți trei pasageri.

Cum s-a petrecut tragedia

Un accident teribil a avut loc în cursul acestei dimineți, în Iași, acolo unde șapte persoane și-au pierdut viața într-un mod violent, în urma impactului dintre un autocamion, un autoturism și o Ambulanță.

Potrivit primelor informații, accidentul fost provocat în urma unei depășiri pe contrasens, astfel că, dintre cele zece victime, șase se aflau în autoutilitară, trei în Ambulanţă și una în autocamion.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism.

Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Imediat după tragedie, la locul accidentului s-au mobilizat mai multe echipaje medicale și de descarcerare pentru a prelua victimele. Din păcate, șapte persoane nu au mai putut fi salvate, medicii fiind obligați să declare decesul.

Din păcate, cele mai afectate persoane au fost cele din dubă. În Ambulanță era transportată o femeie însărcinată care a refuzat să fie dusă la spital, pe motiv că nu are răni grave, a declarat, marți, Diana Cimpoeșu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, la Antena 3.

„La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași” – au declarat reprezentanții ISU Iași.

Cine sunt cele șapte persoane moarte

Cele șapte persoane decedate în această dimineață erau în proporție de 90% pasageri ai dubei, respectiv 6 victime, în timp ce unul dintre cei decedați era șoferul autoturismului.

„Șapte persoane, șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autocamionului, au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat Diana Cimpoeșu, la Digi24.

Vezi imaginile video din momentul intervenției salvatorilor:

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro