Accesoriul de zeci de mii de euro cu care Laurette merge la cumpărături. Dovada clară că îi merge foarte bine în plan financiar FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
21 04. 2023

Laurette a revenit în centrul atenției presei din România, după ce frumoasa mulatră s-a întors pe meleagurile românești, părăsind Franța. Cum a fost surprinsă vedeta într-un centru comercial din Capitală. Accesoriul luxos de la mână a atras privirile fotoreporterilor.

Ce accesoriu de lux poartă Laurette la cumpărături

Laurette Atindehou s-a întors în România, după ce a petrecut o lungă perioadă stabilită în Franța, alături de fostul ei iubit, fotbalistul Magaye Gueye. Fostul jucător de la Dinamo și frumoasa mulatră s-au despărțit la sfârșitul anului 2022.

Recent, celebra divă a fost surprinsă de către fotoreporterii Playtech Știri în zona centrului comercial din Băneasa, la o sesiune de cumpărături.

Se pare că bruneta stă foarte bine la capitolul financiar, având în vedere accesoriul de zeci de mii de euro pe care l-a purtat la mână, mai exact, un Rolex de aur de toată frumusețea.

Unde mai pui și faptul că fosta asistentă TV și-a parcat bolidul de lux, un Range Rover de culoare albă, fix în parcarea mall-ului, acolo unde trecătorii l-au putut admira în toată splendoarea sa.

Modelul nu a zăbovit foarte mult timp în mall, intrând doar într-un singur magazin de haine de unde nu a cumpărat nimic. La ieșirea din centrul comercial, Laurette a fost nevoită sa identifice cu greu locul de parcare.

Citește și Ce face Laurette de când s-a retras de pe micul ecran. Acum este recunoscută și la Paris: „Am fost salutată pe stradă” EXCLUSIV

De ce s-a mutat Laurette în Franța

Acum câteva luni, Laurette s-a mutat definitiv în Franța, alături de fiica ei. Cele două locuiesc într-un apartament la Paris, acolo unde bruneta se gândește să se mute definitiv.

Momentan. Laurette ne-a mărturisit că se întoarce des în România, pentru a-și onora proiectele de televiziune pe care le are aici.

„Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes.

Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.

Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România, urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”, a declarat Laurette, într-o intervenție pentru ciao.ro.

Citește și De ce vrea Laurette să rămână definitiv în Franța. Ce face acum la Paris, de fapt