A vrut să facă valuri pe internet, dar a căzut de la etajul șase: ce voia să demonstreze

O tânără în vârstă de doar 23 de ani a vrut să se dea în stâmbă pe internet cu abilitățile sale de yoga extremă. Rezultatele nu au fost însă încununate de succes.

Mare este grădina internetului și mulți oameni încearcă să se facă remarcați prin gesturi ciudate sau extreme. Ideea de vedetă în timpurile în care trăim nu mai implică abilități artistice deosebite, ci întreprinderea de activități ciudate în fața unui public cât mai larg.

Ca să-ți dai seama de ce se poate întâmpla când vrei neapărat să faci înconjurul internetului în câteva zile, este suficient să ai în vedere povestea Alexei Terrazas. La doar 23 de ani, tânăra pasionată de yoga a încercat să realizeze o postură foarte dificilă, agățată de balustrada unui balcon, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Din păcate, aventura ei de sâmbătă în localitatea Nuevo Leon din Mexic nu s-a încheiat bine. Încercând să se sprijine pe picioare, cu cea mai mare parte a corpului în aer, tânăra a căzut de la etajul șase al clădirii în care se afla. În total, a fost vorba de o înălțime de aproximativ 25 de metri.

Fata a supraviețuit, dar având în vedere traumele suferite, se află într-o situație dramatică. Cei mai optimiști doctori cu care a interacționat sunt de părere că ar putea să meargă din nou peste aproximativ trei ani, dar este dificil de estimat. Ca referință, și-a rupt 110 dintr-un total de 206 oase pe care le regăsești în corpul uman. Lista include fracturi la ambele mâini, picioare, șolduri, cap și nu numai. Prima intervenție chirurgicală la care a fost supusă a durat 11 ore, dar urmează câțiva ani de eforturi de recuperare.

Partea bună este că mai trăiește, spre surprinderea medicilor care au ridicat-o de la fața locului. S-a realizat și o investigație în privința stabilității balustradei de pe care a făcut gestul extrem, dar aceea nu avea niciun fel de problemă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI