A vrut s-o jefuiască, dar s-a răzgândit în ultimul moment: ce s-a întâmplat la bancomat

de: Puiu Alexandru
10 07. 2019

Ar fi trebuit să aibă una dintre cele mai triste zile din viața ei, dar o femeie a fost uimită de un răufăcător, când acesta a decis să-i dea banii înapoi, în fața unui bancomat.

Un hoț mai ciudat a fost imortalizat de camera de la un bancomat în China, în timp ce încerca să jefuiască o femeie. În ultimul moment, s-a răzgândit. Evenimentul a devenit viral după ce televiziunea națională China Global a preluat înregistrarea și a difuzat-o la TV.

Dacă te uiți atent la clipul de mai jos, vei un bărbat cu un cuțit care se apropie de o femeie. Săraca era singură în fața un bancomat. Cei doi fac un schimb de cuvinte, după care, femeia terifiată, îi dă bărbatului toți banii pe care tocmai îi scosese din ATM. Suma care a ajuns în mâna răufăcătorului era de 2500 Yuan, aproximativ 1500 lei.

După ce s-a trezit cu banii în mână, bărbatul și-a dat seama că poate să mai beneficieze de câțiva și i-a cerut femeii să-i arate câți bani are în cont. Înfricoșată și fără să ezite, femeia i-a arătat extrasul de cont. În momentul următor, bărbatul începe să zâmbească.

Suma de aproxmativ 1500 lei în moneda locală erau ultimii bani ai femeii, probabil pentru întreaga lună. Din acel motiv, deși a vrut inițial să o jefuiască, s-a răzgândit și i-a dat toți banii înapoi. În secunda următoare, a plecat zâmbitor. Din nefericire pentru el, pentru că fața i s-a văzut foarte bine pe filmare, tot a fost arestat pentru tentativă de jaf.

Ar fi fost drăguț să conteze faptul că a returnat banii, dar a fost mai relevantă amenințarea cu cuțitul cât se poate de adevărat și ascuțit. Evenimentul a avut loc în Heyuan City din Sudul Chinei. Din păcate, nu se știe ce s-a mai întâmplat cu răufăcătorul, dar chinezii nu sunt foarte toleranți cu astfel de episoade.