A treia soție a lui George Soros e cu 40 de ani mai tânără decât el. Cum arată Tamiko Bolton

A treia soție a lui George Soros e cu 40 de ani mai tânără decât el. Cum arată Tamiko Bolton
A treia sotie a lui George Soros e cu 40 de ani mai tanara decat el

Este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din lume și a trăit o viață ca în filme. Miliardarul George Soros este căsătorit cu o femeie mai tânără decât el cu 41 de ani. Cum arată superba brunetă Tamiko Bolton și cu ce se ocupă ea, de fapt.

A treia soție a lui George Soros e cu 40 de ani mai tânără decât el

George Soros nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, iar în anul 1992 a fost denumit „omul care a spart banca Angliei”, după ce a câștigat un miliard de dolari pariind împotriva lirei sterline.

Miliardarul este căsătorit cu o superbă brunetă mai tânără decât el cu 42 de ani. La venerabila vârstă de 90 de ani, George Soros este la a treia căsnicie, semn că s-a bucurat din plin de viață, până acum.

Partenera lui de viață se numește Tamiko Bolton și a devenit doamna Soros în anul 2013. Pe vremea aceea, miliardarul avea 83 de ani și ea 41 de ani. Pentru cei doi, etatea reprezintă doar un număr din buletin, iar diferența de vârstă de peste patru decenii dintre cei doi amorezi nu i-a împiedicat să-și sărbătorească povestea de dragoste printr-o nuntă ca în povești.

Ceremonia a avut loc la vila sa din Bedford, New York, iar recepția a găzduit peste 500 de invitați. Frumoasa Tamiko Bolton și-a dedicat viața proiectelor anteprenoriale, a fost consultant în educație și a lucrat ca farmacist.

Cine este miliardarul George Soros

Chiar dacă este măritată cu investitorul George Soros, bruneta duce o viață cât se poate de liniștiă. Fire independentă financiar și ambițioasă, femeia de afaceri a muncit pentru a-și obține scopul este inspirațional.

Femeia nu este nici ea la primul mariaj. Deși celebrul filantrop George Soros a mai fost însurat de două ori înainte de a o cunoaște pe actuala lui soție, Tamiko Bolton a mai îmbrăcat rochia de mireasă o dată, în trecut. Averea miliardarului este estimată la 8,6 miliarde de dolari.

George Soros s-a născut în Budapesta și este supravieţuitorul ocupaţiei naziste a Ungariei. S-a mutat în Marea Britanie în 1947, iar prima dată s-a însurat cu Annaliese Witschak, o imigrantă din Germania rămasă orfană după război, în anul 1960. Din acest mariaj s-au născut trei copii, doi fii şi o fiică: Robert Daniel, Andrea şi Jonathan. Filantropul şi Annaliese au divorţat în 1983 şi chiar în acelaşi an, el s-a recăsătorit cu istoricul Susan Weber, care i-a mai dăruit doi băieţi: Alexander şi Gregory. Acest al doilea mariaj s-a încheiat în 2005.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI