A pus pastă de struguri în frigider pentru 30 de minute și apoi a folosit-o. Trucul genial pentru fața ta

A pus pastă de struguri în frigider pentru 30 de minute și apoi a folosit-o. Trucul genial pentru fața ta
Cum sa iti faci acasa o masca pentru ten

Dacă ești în căutare de trucuri rapide și ieftine acasă, atunci trebuie să încerci această metodă rapidă pentru un ten strălucitor.

Trucul rapid de înfrumusețare acasă

Strugurii sunt un antioxidant natural și pentru cei care caută trucuri rapide de înfrumusețare, aceste fructe sunt ideale și ieftine.

Pe lângă faptul că sunt delicioși și fac o gustare rapidă foarte bună, ei sunt ideali pentru ten. În plus, ei conțin polifenoli, un antioxidant care ajută la întinerirea tenului și a pielii.

Previne degradarea elastinei și a colagenului din piele, două componente care ajută tenul să rămână neted și strălucitor.

Semințele de struguri se regăsesc în multe creme și măști pentru față. Ele sunt un exfoliant natural și ajută la producția de colagen a pielii.

Dacă vrei să faci o mască de struguri acasă, vei avea nevoie de 10 boabe de struguri pe care să le zdrobești cu o furculiță. Pune pasta în frigider și las-o la rece pentru 30 de minute.

Apoi, aplică această pastă de struguri pe față cu ajutorul degetelor. Lasă masca să stea cam 15 minute pe ten și apoi clătește fața cu multă apă caldă.

Cum să îți faci acasă mască de față cu struguri

Apoi, aplică crema preferată hidratantă și fă acest truc de înfrumusețare o dată pe săptămână.

Te va ajuta să ai un ten tânăr, elastic și strălucitor de fiecare dată. În plus, poți zdrobi strugurii într-un blender sau poți face mai multă pastă pe care să o lași în frigider.

Cel mai bine este să îți faci masca de fiecare dată când o folosești, ca proprietățile din fructe să rămână în ele.

În această mască poți adăuga iaurt și miere pentru un ten hidratat sau chiar uleiuri cu vitamina E pentru ca pielea să se regenereze.

Strugurii trebuie zdrobiți până rămâne doar pulpa și apoi amestecați bine până devine o pastă. Aplică pe ten și lasă 15 minute așa.

Poți încerca, dacă ai tenul gras, să adaugi un albuș de ou, care îți va usca coșurile și care acționează local, lăsându-ți tenul catifelat.

Strugurii sunt ideali pentru a fi încorporați în diverse trucuri de frumusețe, motiv pentru care poți face o mască din ei și pentru zona decolteului, astfel încât să ofere strălucire și o piele netedă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI