A pus bicarbonat de sodiu pe scaunele mașinii și în scurt timp a observat ceva spectaculos. Trucul pe care trebuie să îl știe toți șoferii

A pus bicarbonat de sodiu pe scaunele mașinii și în scurt timp a observat ceva spectaculos. Trucul pe care trebuie să îl știe toți șoferii
A pus bicarbonat de sodiu pe scaunele masinii si in scurt timp a observat ceva spectaculos. Trucul pe care trebuie sa il stie toti soferii

Fără îndoială, scaunele auto sunt locuri foarte susceptibile de a face mici „accidente” de curățenie. Motivul este unul destul de simplu. Atunci când vă luați cafeaua dimineața sau când vă grăbiți și doriți să mâncați ceva repede în mașină, înainte de a corobî și a merge la birou, se întâmplă să pătați scaunul șoferului cu tot felul de sosuri.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe scaunele auto

Specialiștii ți-au pregătit câteva trucuri geniale care te vor scăpa în doi timpi și trei mișcări de orice urmă de murdărie, lăsând interiorul mașinii voastre la fel de curat și strălucitor precum în ziua în care ați cumpărat automobilul.

Indiferent dacă aveți scaunele auto îmbrăcate în piele sau țesături, aceste sfaturi rapide de curățare vă vor ajuta nu numai să economisiți câțiva bănuți, ci și să evitați ca interiorul mașinii să miroasă a mucegai în timp ce spălați autovehiculul.

Cu siguranță te-ai gândit la asta, așa că cel mai bine ar fi să-i dăm drumul. Primul lucru pe care-l vei face este să apelezi la aliații curățeniei prin excelență: bicarbonatul și oțetul alb. Aceste două elemente sunt nelipsite în orice gospodărie și ajută la curățarea oricărui tip de suprafață.

Cum cureți scaunele de mașină cu bicarbonat de sodiu și oțet

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe scaunele auto? Mulți spun că această combinație dintre oțet și bicarbonat de sodiu nu ajută doar la eliminarea petelor de pe cele mai dificile și pretențioase suprafețe, ci are și proprietăți antibacteriene și antiseptice care vor facilita munca de curățare a scaunelor mașinii.

Cum cureți eficient scaunele de la mașină. Trebuie să respecți câțiva pași. Aspiră colțurile, suprafețele, crăpăturile și cusăturile scaunului auto pentru a îndepărta excesul de praf sau murdărie. Apoi udă un burete și înmoaie-l în săpun pentru rufe. Nu uitați să stoarceți buretele de excesul de lichid.

În continuare vei freca scaunele mașinii cu buretele, pentru a scăpa de petele mici. Nu uita un aspect extrem de important, să aerisești mașina cât mai mult. Apoi, amestecă, într-un castron de dimensiuni mici, câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu și oțet pentru a forma o pastă, pe care o vei întindeți-o pe zonele cu pete sau mirosuri neplăcute. Aspiră din nou scaunele și vei vedea rezultatele aproape imediat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI