A pus bicarbonat de sodiu în apa în care-și fierbea carnea. Ce s-a întâmplat apoi e uluitor

A pus bicarbonat de sodiu în apa în care-și fierbea carnea. Ce s-a întâmplat apoi e uluitor
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în oala în care fierbi carne?

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi câteva bucăți de carne? Experimentul făcut de un om a arătat care sunt beneficiile acestui mic detaliu pe care trebuie să-l ai în vedere.

Truc: pune bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi carnea

Cei care iubesc bucătăria și tainele ei știu deja trucuri diverse pentru multe dintre situațiile apărute în bucătărie. Dincolo de beneficiile în privința curățeniei și igienizării unor suprafețe din casă, bicarbonatul de sodiu face minuni dacă este adăugat în apa în care fierbi carnea.

Puțini obișnuiesc să facă asta, iar și mai puțini știu ce se întâmplă, de fapt, dacă sunt atenți la acest detaliu. Prepararea cărnii este mai dificilă și necesită mai multă atenție, în afară de cea de pui care se prepară imediat și pe care o pot găti până și cei mai neîndemânatici.

Nu ne dorim doar o bucată de carne gustoasă, ci și ușor de tăiat și mestecat. Înainte de preparare trebuie să ai în vedere eliminarea grăsimii de pe ea, dar și faptul că trebuie să o spumezi în timpul fierberii pentru a elimina toxinele ieșite.

După ce ai aruncat spuma, lasă-o încă puțin la fiert alături de un praf de bicarbonat sau de puțin oțet, ingrediente ce o vor face fragedă la final și gata de mâncat. Un alt truc pentru frăgezirea ei este să o tai contra fibrei sale.

Dacă o faci pe grătar sau la tigaie, ai grijă la timpii de preparare pentru că dacă o lași mult deasupra focului se va întări extreordinar de tare și va trebui să-ți iei adio de la vedeta farfuriei.

Cum să te folosești de bicarbonatul de sodiu în igiena ta?

1. Va puteti face propria apa de gura dizolvand o lingurita de bicarbonat intr-o jumatate de pahar de apa, cu care sa va clatiti dupa periaj. Aceasta nu doar acopera mirosul ci il neutralizeaza cu succes.

2. Oferiti-va un invigorant masaj facial si al corpului cu un homemade scrub, facut din trei parti bicarbonat si o parte apa. Masati usor, cu miscari circulare pentru a va exfolia pielea. Este atat de delicat, incat poate fi folosit cu incredere in fiecare zi.

3. Scapati de deodorantele ce contin subtante daunatoare pielii si organismului! Pentru a neutraliza mirosul folositi o solutie facuta din 3 lingurite de bicarbonat dizolvate intr-un recipient cu apa calda. Puteti adauga si cateva picaturi zeama de lamaie. Il puteti folosi in locul deodorantului dumneavoastra obisnuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI