10 mai 2023 | 17:09

A presărat zahăr în papuci. Motivul e unul genial, vei face şi tu aşa de acum

Diverse
A presărat zahăr în papuci. Motivul e unul genial, vei face şi tu aşa de acum
De ce să presari zahăr în papuci

Zahărul este unul dintre alimentele nelipsite din bucătăria tuturor. Folosit în special pentru îndulcire fie la cafeaua de dimineață, fie în compozițiile pentru prăjituri sau pentru obținerea compoturilor, acesta dă un gust aparte preparatelor. Dar acesta mai poate fi folosit la o mulțime alte lucruri. De exemplu, ar fi bine să îl presari în pantofi.

De ce trebuie să adaugi puțin zahăr în papuci, înainte de a pleca la drum

Zahărul este unul dintre ingredientele naturale care a fost folosit de mulți ani în alimentația oamenilor pentru a prepara siropuri, gemuri sau prăjituri. Este unul dintre ingredientele care chiar și în cantitate mică are un număr mare de calorii, de aceea unele persoane încearcă să caute alternative pentru el.

Zahărul este, totodată, unul dintre cei mai populari îndulcitori care se adaugă în ceai, cafea sau alte băuturi savuroase. Cu toate acestea, oricât de ciudat ar suna, poate fi folosit pentru mai mult decât pentru acestea.

Vei pune și tu de acum

Acest ingredient poate fi folosit și pentru anumite trucuri, printre care și adăugarea lui în interiorul încălțărilor atunci când te pregătești să pleci de acasă.

Potrivit unei credințe din popor, dacă adaugi, în fiecare luni, un pic de zahăr în pantoful tău stâng în timp ce spui: „Cu acest zahăr îndulcesc drumurile mele și deschid ușile prosperității. Cu fiecare pas pe care îl fac, atrag prosperitate, bani și succes în viața mea”, vei avea parte în săptămâna care abia începe de multe reușite, mai ales pe plan profesional și financiar.

„Dacă vrei bunăstare și noroc în toate, dimineața, ridicându-te din pat, pune-ți mai întâi piciorul drept și apoi stângul în papuci. Și nu căutați niciodată un al doilea papuc, dacă primul este deja pe picior, mai întâi găsiți-i pe amândoi, apoi îmbrăcați-i”, spune o altă superstiție veche.

Citește și: De ce să pui o linguriță cu zahăr în balcon dacă pleci de acasă. Sigur nu știai acest secret

De ce să ții un cub de zahăr în gură dacă te-ai fript la limbă

Uneori ești prea nerăbdător să bei ceai sau cafea fierbinte, fapt pentru care ajungi să îți arzi limba. Ei bine, zahărul granulat ajută în acest caz. Este suficient să pui un cub de zahăr pe limbă în partea arsă sau, dacă nu, să pui o cantitate mică de zahăr pe limbă.

Această tehnică ameliorează imediat durerea și, deși pare ciudat, este foarte eficientă.

Citește și: A pus zahăr în mașina de spălat și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat după programul de clătire