A murit Darius, vinovatul accidentului teribil din Cobadin. Ce postase minorul pe o rețea de socializare înainte de a-și ucide cei trei prieteni

A murit Darius, vinovatul accidentului teribil din Cobadin. Ce postase minorul pe o rețea de socializare înainte de a-și ucide cei trei prieteni
Ambulanță sosită la locul unui accident

Pe 5 august, un accident teribil a avut loc în timpul nopții, atunci când un tânăr de 16 ani a furat cheile mașinii mătușii sale și a pornit într-o cursă nebună al cărui final a fost tragic. Alături de el se mai aflau încă trei persoane, care din păcate au pierit în urma inconștienței șoferului. La patru zile distanțe, în urma accidentului devastator nu au mai rămas decât suferința și durere infinită în rândul rudelor care și-au pierdut copii. Ultima victimă supraviețuitoare a fost Darius, chiar tânărul care a provocat tragedia, însă decesul său a survenit în cursul acestei dimineți.

Două fete au murit pe loc

În cursul nopții de joi spre vineri, Darius a furat cheile de la mașina mătușii sale și a pornit într-o cursă nebună a morții în care i-a implicat și pe prietenii săi, două tinere de 13 și 16 ani și încă un tânăr de 17 ani. Profitând de faptul că traficul era liber, Darius a gonit cu viteză extrem de mare, aproximativ 200 de km/h, moment în care a pătruns într-o curbă și a pierdut controlul volanului.

Imediat, Darius a intrat cu mașina pe contrasens, izbindu-se de un autotusim care circula regulamentar, apoi a ricoșat în alte două autoturisme care erau parcate și s-a oprit în zidul unei benzinării.

În urma impactului devastator, fetele care se aflau cu tânărul în mașină și-au pierdut viața pe loc, în timp ce el și prietenul său de 17 ani au suferit traumatisme severe, fiind transportați la spital în comă, intubați și ventilați mecanic.

„Astăzi, în jurul orei 1,40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cei doi băieți au fost transportați la spital în stare gravă

În timp ce fetele prezente în mașina tragediei au murit pe loc, cei doi băieți de 16 și 17 ani au fost intubați, însă medicii au rămas rezervați privind șansele de supraviețuire.

Șoferul de 23 ani aflat în mașina lovită de Darius a suferit răni ușoare și se află în afara oricărui pericol.

La două zile distanță de la tragedia de la Cobadin, medicii au anunțat că inima lui Alex, tânărul de 17 ani, care se afla în dreapta lui Darius a încetat să mai bată. Acesta era ținut în viață cu ajutorul aparatelor.

În cursul acestei zile, medicii au anunțat, de asemenea, moartea ultimei victime supraviețuitoare a accidentului din Cobadin. Deși Darius a luptat să trăiască, inima băiatului nu a mai rezistat, fiind declarat decesul.

Potrivit apropiaților, băiatul postase înainte de tragedie un videoclip în care se lăuda cu o sticlă de vin și două pahare, ceea ce înseamnă că acesta consumase alcool înainte de accident.

Accidentul provocat de tânărul teribilist nu este primul de acest gen, el provocând în trecut un alt eveniment rutier cu victime.

Deși nu avea permis de conducere, acesta nu se ferea să posteze pe rețelele sociale filmulețe în care conducea cu viteză mare, în timp ce făcea drifturi sau alte scheme periculoase. Potrivit apropiaților, dorința lui cea mai mare era să-și ia permisul și să nu fie prins de polițiști la volam până atunci.

„Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură. De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, este una dintre postările tânărului teribilist.