A început scandalul la Titani la Cuțite. Ce concurent de la Antena 1 i-a scos din sărite pe fani

de: Ana Chivu
30 04. 2020

A avut loc premiera celui mai așteptat show culinar – Chefi la Cuțite! De data aceasta, proiectul a venit cu o nouă abordare unde cei mai pricepuți chefi acceptă să se lupte în cunoștințe și experiență cu colegii de breaslă. Un concurent, însă, a reușit să scoată din sărite pe toată lumea, chiar și pe coordonatorul echipei sale.

Titani la Cuțite: Un concurent i-a scos din sărite pe fani

Titani la Cuțite a avut premiera ieri seară! Show-ul culinar extrem de așteptat de telespectatori a dezamăgit, însă, din cauza unui concurent. Regulile sunt altfel în ediția specială în care cei mai mari chefi se luptă pentru a ajunge pe podium. Echipele sunt formate din 3 persoane, iar alte două mâini vin în ajutor din parte unuia din jurații principali ai acestui proiect – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Etapa 1 în care concurenții și-au ales echipa a surprins cu câteva reproșuri din partea concurentei care avea mai târziu să fie blamată în mediul online.

Gabriela, care are la degetul mic deserturile, a trezit semne de întrebare încă de la casting. Aceasta a avut tangențe cu chef Bontea în trecut, iar dezamăgirea că el nu a ales-o a făcut-o să se răzgândească pe moment și să ajungă în echipa lui Dumitrescu. Nu a trecut mult timp până când alte probleme au fost semnalate de aceasta, probleme constante care i-au stat în drum lui Florin în timpul probei.

Titani la Cuțite: Gabriela, prima dezamăgire a fanilor din ediția specială

„Cred că a greșit emisiunea”

Cunoscutul chef a remarcat că Gabi nu este deloc obișnuită cu camerele de luat vederi și cu noua postură în care se află, astfel că a încercat să înțeleagă presiunea de pe umerii ei. Din păcate, întrebările repetitive la momente inoportune ale acesteia l-au făcut pe Dumitrescu să se teamă de parcursul ei în show. Fanii emisiunii s-au dovedit și ei a fi îngrijorați de alegerea lui Dumitrescu și de faptul că Gabi ar putea fi veriga slabă din noua ediție.

„Gabriela, aeriană rău, cred că a greșit emisiunea! Dar așa îți place ție să complici lucrurile”, „Mare greșeală cu Gabriela aia…bine că nu și-a adus aminte Bontea de ea”, „Păcat de Gabriela, zici că e aruncată cu parașuta din teren și nu știe ce să facă. Poate este un cofetar extraordinar, dar până acum a dezamăgit!”, au fost câteva din comentariile internauților. Amintim că tocmai echipa albastră nu a reușit să termine în timp farfuriile din cauza lipsei de organizare și comunicare, lucru asumat la final de Florin.