A fost sau nu chemată Viorica Dăncilă la DNA. ”Este o știre pe jumătate falsă”

Viorica Dăncilă: "DNA a spus că nu mă cheamă mâine, dar mă poate chema luni sau chiar duminică"

Viorica Dăncilă a organizat, joi, o nouă dezbatere la care au fost invitați jurnaliști de la mai multe televiziuni și publicații. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a declarat că informația potrivit căreia va fi chemată la DNA „este pe jumătate falsă.”

Viorica Dăncilă: „DNA a spus că nu mă cheamă mâine, dar mă poate chema luni sau chiar duminică”

DNA a precizat, joi, că informația potrivit căreia Viorica Dăncilă va fi chemată la audieri este falsă, însă candidatul PSD la alegerile prezidențiale a declarat că se așteaptă să fie chemată în fața procurorilor și l-a acuzat pe Klaus Iohannis că intervine în justiție.

La conferința de presă organizată joi, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă informația este falsă, iar președintele PSD a răspuns că „este pe jumătate falsă.”


„Am spus că toți cei care au fost contracandidații lui Iohannis au avut dosar la DNA. Nu mă va chema la DNA mâine, dar de invitat la DNA în urma acestei plângeri, cu siguranță mă va chema. Probabil au fost foarte mulți supărați, sau cei din echipa domnului Iohannis ar fi vrut ca mâine să mă cheme sau chiar duminică, să nu se mai voteze. Oamenii lui Iohannis am văzut că vor o campania de fluturare a cătușelor în fața contracandidaților lui Iohannis”, a spus Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI