19 nov. 2023 | 08:39

A fost abandonată într-o pungă în parc și acum își caută mama, după 21 de ani: ‘Distribuiți povestea mea’

Social
A fost abandonată într-o pungă în parc și acum își caută mama, după 21 de ani: ‘Distribuiți povestea mea’
A fost abandonată într-o pungă în parc și acum își caută mama, după 21 de ani

„Distribuiți cu toții povestea mea”. Viața Ioanei a început într-o zi geroasă de iarnă, „într-o punguță de nailon”. A fost abandonată într-un parc din Oradea, descoperită de cățelușul unei tinere care ieșise cu animalul de companie la plimbare. Acum, 21 de ani mai târziu, vrea să o găsească pe cea care i-a dat viață.

„Într-o punguță de nailon”

Ioana are doar 21 de ani, dar are deja o poveste de viață emoționantă. Abandonată imediat după naștere, lăsată într-o pungă de plastic, sub o bancă din piatră, într-un parc din Oradea, a fost salvată  de un cățeluș curios, care nu s-a lăsat până nu și-a alertat stăpână că ceva era în neregulă. A avut norocul de a fi adoptată de o familie specială, însă și-a pierdut mama adoptivă de la o vârstă fragedă.

Anii au trecut, iar Ioana încă nu știe nimic despre familia ei biologică. Tânăra vrea să o găsească pe femeia care i-a dat viață și care a putut să renunțe la ea. Și-a spus povestea în mediul online, pe un grup de Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, rugându-i pe români să redistribuie textul, poate așa va reuși să ajungă la persoana pe care o caută de atâția ani.

„O să vă spun povestea mea, o poveste tristă, dureroasă care îmi macină sufletul și care zilnic mă face să sper că mama care mi-a dat viață se va îndura măcar acum de mine după mai bine de 20 de ani… Eu sunt IOANA, într-o dimineață în toiul iernii, 3 IANUARIE 2002, am fost găsită într-o punguță de nailon sub o măsuță sau băncuță de piatră în parcul 1 DECEMBRIE din ORADEA de către o tânără cu un cățeluș, mai exact am fost găsită de cățelușul acesteia”, își începe ea povestea.

A fost abandonată într-o pungă în parc și acum își caută mama, după 21 de ani ‘Distribuiți povestea mea’

A fost adoptată de o familie „cu suflet de aur”, dar a rămas fără mamă, din nou, când avea 7 ani

Bebelușul a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, Ioana a fost adoptată de niște oameni cu suflet mare, ce i-au oferit tot ce au avut mai bun.

Avea doar șapte ani când tragedia i-a lovit familia. Mama sa adoptivă s-a stins din viață. Copila a rămas de atunci „în grija tatălui meu cel bun și a bunicii mele scumpe”.

„Imediat ce am fost dusă la spital, după puțin timp am fost adoptată de o familie foarte bună, pot spune cu un suflet de aur, mama mea adoptivă deși era nevăzătoare, m-a iubit cum nimeni altul pe această lume poate iubi un ghemotoc de om.

Din păcate, destinul din nou a fost crunt cu mine căci la numai 7 anișori am rămas din nou fără mamă, asa că am rămas în grija tatălui meu cel bun și a bunicii mele scumpe.”

Te-ar putea interesa și: Rona Hartner, abandonată de foștii soți, în lupta cu cancerul: ”Nu m-au ajutat. Unele uși se închid pe viață”. Cine i-a sărit în ajutor EXCLUSIV

Ioana își caută mama biologică

Marea dorință a Ioanei este ca povestea ei să ajungă la cât mai multe persoane. Așa, speră ea, că va reuși, până la urmă, să o cunoască pe cea care i-a dat viață sau să își cunoască rudele.

„Ceea ce îmi doresc atât de mult astāzi ca povestea mea să ajungă cât mai cunoscută, să ajungă la cât mai multe persoane poate așa cineva din familia mea sau apropiat familiei mele, mă va recunoaște sau poate chiar își amintește de mama mea când mă purta în pântec.

Știu că numai un miracol ar trebui să se întâmple ca eu să îmi găsesc mama, dar mai știu că miracolele se pot întâmpla numai la cei care cred în ele .

Vă rog din suflet, ajutați-mă să o găsesc pe mama, eu cred că dacă ne unim forțele cu toții acest lucru se va întâmpla! DISTRIBUITI cu toții povestea mea, povestea unui pui de om! Vă mulțumesc!”

Te-ar putea interesa și: Lacrimi amare pentru Cristina Cioran. Vedeta s-a simțit abandonată de cei dragi când i-a fost cel mai greu: ”Nu am primit niciun mesaj”

Digisport.ro
A izbucnit scandalul! Cum a numit-o Marcel Ciolacu pe FCSB
Stirile PROTV
Demi Moore, apariție îndrăzneață într-un pictorial pentru revista Interview, în lenjerie și pe un pat cu cearșafuri de satin
PlaySport
Gestul total neașteptat al miliardarului Țiriac. De ce i-a cerut supercampioanei Ionela Cozmic să returneze mașina Hyundai la câteva zile după ce a primit-o
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
ProActual
Ce meserie a avut tatăl lui Cătălin Măruță. Bărbatul a murit la 73 de ani
EVZ.ro
Ion Țiriac, dietă de miliardar la 85 de ani. Mâncărurile de care nu vrea să mai audă
Spynews.ro
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
PRO TV
La doar o zi după ce s-a căsători cu alesul inimii ei, celebra cântăreață a dat vestea că este însărcinată cu primul copil: „Noi 2 și.. o minune!”
Adevarul
Orașul fantomă care a rămas pustiu de mai bine de un secol. Cum a devenit un loc fascinant pentru turiști
BZI.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Viva.ro
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii abia au recunoscut-o în fotografia de la plajă
Parteneri
Insula Iubirii nu s-a terminat. Ce trebuie să faci pentru a vedea în continuare show-ul momentului în România. Anunțul făcut de Antena 1
Redactia.ro
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza și de ce a fost ținut ascunsă. Motivul mai puțin știut pentru care a fost acceptat ca domnitor
Click.ro
I s-a VĂZUT tatuajul INTIM! Poze INCEDIARE fără haine cu ROMÂNCA lui Michele Morrone
Vocea.biz
COAFURA care atrage bărbații ca un magnet! E irezistibilă! / FOTO
Unica.ro
Drama handbalistei Iryna Glibko, care a murit la doar 34 de ani. A crescut doar cu sora sa
EVZ.ro
De ce italienii arată atât de bine! Par mereu tineri și sănătoși
Spynews
Ungaria a dat alerta în Europa. Ungurii au spus ce urmează să se întâmple
Capital.ro
Cristina de la Insula iubirii, adevărul despre relația ei cu Andrei după finala showului. Ce nu s-a văzut la TV: „Nu și-a propus să mă înșele”
Avantaje
Rusia AMENINȚĂ România. Klaus Iohannis, ȚINTA DIRECTĂ a criticilor
Mediaflux
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro