A cumpărat o casă şi când s-a apucat să o renoveze a făcut o descoperire uluitoare. Ce era ascuns în pod

de: Bișinicu Andreea
09 04. 2023

Un bărbat și-a cumpărat o locuință mai veche și a avut parte de o adevărată revelație, după ce s-a apucat de renovări. Ce ar fi descoperit la etajul casei. Fotografiile au fost distribuite, deîndată, pe rețelele sociale Internauții nu și-au putut crede ochilor.

Descoperire șocantă într-o casă veche

Un cetățean britanic și-a achiziționat o casă veche, cu un istoric bogat, în urmă cu puțin timp, pe care și-a dorit să o renoveze după bunul plac.

Bărbatul a cumpărat o locuință care, anterior, fusese un magazin, transformat, ulterior, într-un lăcaș de cult. În plin proces de renovare, proprietarul locuinței a avut parte de o surpriză uimitoare.

Urcând la etajul clădirii, acesta a observat un detaliu inedit în podul casei. Potrivit spuselor acestuia, după ce a urcat scările, a fost surprins să descopere o cameră secretă a fostei biserici.

A dat, mai întâi, de un loc îngust, cu o înălțime de doi metri, în care a intrat cu grijă, după care a descoperit un birou ascuns, cu piese de mobilier extrem de vechi, alături de o toaletă murdară și o chiuvetă neîngrijită.

Citește și Un cuplu a cumpărat o casă dărăpănată. Ce s-a întâmplat după ce tinerii s-au mutat în ea, e incredibil ce a urmat

„A fost un magazin și proprietarii au locuit la etaj. Dar apoi locul a fost transformat într-o biserică, așa cred. Proprietarii lăcașului de cult nu au dorit să se mai deranjeze cu dărâmatul clădirii, așa că au construit în jurul a ceea ce era deja.

Acest apartament era izolat prin podea, am găsit în camere un birou vechi, o pălărie, a toaletă și o chiuvetă, dar și multă mizerie, foarte multă mizerie și insecte.

Arată de parcă e înghețat în timp. Am găsit inclusiv bucăți de ziare.”, ar fi declarat bărbatul pentru publicația britanică The Mirror.

Internauții au crezut că locuința ar fi bântuită

După ce a fotografiat întregul spațiu, internautul a distribuit imaginile în mediul online, unde au devenit virale. Utilizatorii nu au întârziat să reacționeze.

Cei mai mulți dintre internauți l-au sfătuit pe proprietar să se mute și să vândă locuința, speculând că respectiva casă ar fi fost bântuită, având în vedere starea deplorabilă în care a fost găsită.

Pe de altă parte, alții au glumit pe seama subiectului și l-au sfătuit să revină cu mai multe fotorgrafii, pentru a le satisface curiozitatea.

Citește și Oraşul în care o casă a ajuns să coste puţin peste 2.000 de lei. Ce trebuie să faci imediat cu locuinţa