A avut loc marea împăcare la nunta lui Iancu Sterp. Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu

de: Ionuț Vieru
27 10. 2024

Nunta lui Iancu Sterp a fost un moment de bucurie și sărbătoare, dar și o ocazie neașteptată pentru un moment de reconciliere mult așteptat. Mama Geta și Daniela Iliescu, care au avut o relație tensionată în ultimele luni, au fost surprinse într-o ipostază neașteptată: ținându-se de cot și zâmbind, semn că între cele două a avut loc o împăcare. Evenimentul a fost prilejul perfect pentru ca tensiunile din familia Sterp să se calmeze, cel puțin temporar, iar imaginile surprinse la nuntă au stârnit reacții pozitive din partea celor prezenți.

Scandalul care a divizat Familia Sterp

Neînțelegerile dintre mama Geta și Daniela Iliescu au apărut în urmă cu câteva luni, când mama lui Culiță Sterp a făcut niște comentarii care au provocat o adevărată furtună mediatică. Mama Geta a sugerat că fiul ei, Culiță, nu i-ar fi fidel Danielei, iar aceste declarații au dus la un conflict deschis între cele două femei. Daniela, deranjată de insinuările soacrei sale, a decis să facă publică situația, adresându-se jurnalistei Mara Bănică, ceea ce a declanșat o serie de reacții în presă și pe rețelele sociale.

Deși mama Geta a clarificat ulterior că intențiile ei nu au fost să provoace suferință, ci doar să glumească, situația a rămas tensionată, iar relația dintre cele două nu părea să se îmbunătățească.

„Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri!” a declarat ea, adăugând cu ironie că Daniela a reacționat exagerat: „Vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu!”

Mama Geta și Daniela: Relația complicată, dar cu oportunități de reconciliere

Conflictul dintre cele două nu a fost niciodată un secret, iar declarațiile publice făcute de mama Geta au arătat cât de complexă este relația ei cu Daniela. Deși a mărturisit că nu așteaptă respect din partea nurorilor sale și că nu se simte apropiată de ele, mama Geta a subliniat că singurul lucru care o interesează este nepotul ei, Milan.

„Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor”, a declarat ea.

Cu toate acestea, se pare că nunta lui Iancu a fost momentul potrivit pentru o reconciliere. Cele două au fost văzute vorbind și ținându-se de cot, semn că, cel puțin pentru o seară, au lăsat deoparte neînțelegerile. Această imagine a fost un simbol de speranță pentru familia Sterp, mai ales în contextul în care Culiță și Daniela trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și își doresc ca fiul lor să crească într-un mediu armonios.

Culiță Sterp: „Încercați să vă înțelegi pentru binele lui Milan

Culiță Sterp a fost mereu deschis în privința relației sale cu Daniela și nu a evitat să vorbească despre dificultățile din relația lor cu mama lui. Deși a fost deranjat de comentariile făcute de mama Geta, artistul și-a exprimat dorința de a vedea armonie în familie și a rugat-o pe aceasta și pe Daniela să încerce să găsească o cale de comunicare mai eficientă.

„Încercați voi, din respect pentru mine, că acum vedeți: Mamă, eu sunt copilul tău, Daniela, eu sunt bărbatul tău. Încercați, din respect pentru mine, să vă înțelegeți cât se poate”, a spus Culiță într-o declarație recentă.

Artistul a subliniat cât de important este ca Milan, fiul său și al Danielei, să crească într-un mediu calm și iubitor.

„Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Cea mai mare fericire pentru mine sunt ei doi și mă bucur atât de mult că mi-a dat Dumnezeu o familie atât de frumoasă. Eu n-am cunoscut ce-i dragostea adevărată decât acum când am un copil. Cine n-are copii îl îndemn să facă un copil”, a mărturisit el.

Evenimentul care a reunit familia

Deși tensiunile dintre mama Geta și Daniela au fost mediatizate și discutate îndelung, nunta lui Iancu Sterp a oferit un moment rar de pace și bucurie. Evenimentul a fost marcat de emoție, cuplurile din familia Sterp bucurându-se de o seară liniștită, plină de dans și veselie. Atmosfera relaxată a permis celor prezenți să uite de micile neînțelegeri și să se concentreze pe celebrările frumoasei povești de dragoste dintre Iancu și partenera sa.

Reconcilierea, chiar dacă temporară, a fost binevenită și a adus speranța că relațiile din familia Sterp pot să se îmbunătățească în viitor. Pentru cei apropiați familiei, imaginile surprinse la nuntă au fost un simbol de unitate și o promisiune că, în ciuda problemelor, legăturile de familie pot fi reparate cu răbdare și înțelegere.

Deși mama Geta a afirmat că pentru ea subiectul Daniela este „închis și punct,” momentul de la nuntă a arătat că poate exista o cale de reconciliere, mai ales dacă ambele părți sunt dispuse să colaboreze. În final, familia Sterp continuă să fie una unită, chiar și în fața provocărilor, și există speranța că astfel de momente de pace vor fi mai dese în viitor.