A ars ca o torță. Un adolescent de 15 ani s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața tatălui său

A ars ca o torță. Un adolescent de 15 ani s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața tatălui său

Dramă inimaginabilă într-o familie de români stabiliți în Italia. Un adolescent de 15 ani a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod teribil, în fața tatălui său. Tânărul și-a dat foc în curtea casei, iar părintele neputincios nu a putut să facă nimic pentru a-i salva.

Ce s-a întâmplat cu băiatul după ce a început să ardă

O tragedie imensă s-a petrecut cu câteva zile în urmă, în oraşul Velletri, din regiunea italiana Lazio, lângă Roma. Pe data de 25 septembrie, tănărul a fost lovit de un gând sinucigaș, motiv pentru care a decis ca în loc să meargă la școală, să se sinucidă.

Poză ilustrativă: Publika.md

Astfel, adolescentul și-a turnat benzină pe haine și s-a autoincendiat, chiar în curtea casei. În acel moment tragic, tatăl său, care se întorcea de la muncă pentru a-și duce băiatul la școală, a observat cu privirea în ceață scenele de groază care se petreceau în fața lui. Bărbatul disperat a sărit în ajutorul fiului său, însă focul nemilos îi arsese 90% din suprafața corpului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care l-au transportat pe rănit la Spitalul Agostino Gemelli din Roma, fiind internat de urgență la secția de Terapie Intensivă.

Timp de patru zile, medicii s-au luptat pentru a-i salva viața băiatului, însă ieri, acesta a decedat, lăsând în urma sa multă durere și regrete.

Nici până în acest moment, părinții copilului nu pot explica gestul adolescentului, însă polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs tragedia.

Băiatul sinucigaș era un elev foarte bun

Părinții adolescentului sunt niște oameni foarte muncitori și sunt văzuți cu ochi buni în comunitatea în care se află. Cei doi muncesc la o seră de flori, iar fiul lor era un elev cu rezultate școlare foarte bune, potrivit apropiaților.

„Părinții sunt oameni muncitori, care lucrează pe câmpurile de lângă casă în numele unei companii de flori. Nimic nu ar putea sugera o asemenea nenorocire, nu credem că Luca și-ar fi putut lua propria viață, ne gândim mai degrabă la un accident“, spun localnicii, potrivit ilsussidiario.net, citat de antena3.ro.

O altă moarte ciudată a avut loc tot în Italia, pe 25 septembrie. O tânără de 29 de ani a murit într-un accident de mașină, după ce se întorcea de la un jaf.

Aceasta, împreună cu un alt bărbat român, furase un ceas Rolex de la mâna unui Italian. Cei doi au reușit să se urce într-o mașină și să se facă dispăruți, dar la puțin timp, mașina în care se aflau a provocat un accident. În urma impactului, românca a decedat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI