06 apr. 2022 | 10:36

A apărut primul moment înduioșător pe străzile orașului Bucea. Reacția unui câine Husky atunci când își reîntâlnește stăpânul te va pune pe gânduri. Video viral

News
A apărut primul moment înduioșător pe străzile orașului Bucea. Reacția unui câine Husky atunci când își reîntâlnește stăpânul te va pune pe gânduri. Video viral
Revederea dintre un câine și stăpân în Bucea

Masacrul din Bucea a îngrozit o lume întreagă, iar comiterea a sute de crime de război în acest oraș din apropierea Kievului nu va rămâne nepedepsită. După imaginile teribile care au înfățișat zeci de cadavre zăcând pe marginea drumului și alte sute, aruncate în saci de plastic în gropile comune, un moment surprins pe străzile din Bucea a reușit să aducă o rază de speranță în inimile oamenilor.

Reîntâlnirea dintre un câine Husky și stăpânul său a devenit virală

Războiul din Ucraina este extrem de dureros pentru toată lumea, inclusiv pentru animale, pe care mulți dintre cetățeni nu au avut posibilitatea să le ia atuci când au fugit din calea războiului. Chiar dacă o parte dintre refugiați au reușit să-și ia totuși animăluțele în ghiozdane speciale, există și alții, mai puțin norocoși, care și-au lăsat patrupedele la mâna destinului.

Un material video publicat în spațiul public a reușit să emoționeze o lume întreagă, reușind să sublinieze legătura strânsă pe care oamenii le au cu animalele, dar și impactul puternic negativ pe care acest război îl are asupra necuvântătoarele.

Astfel, un Husky rătăcit în urma bombardamentleor din Bucea își regăsește stăpânul, supraviețuitor al masacrului de la Bucea, astfel că reîntâlnirea lor, cât și bucuria nemărginită a câinelui a topit inimile tuturor.

Acesta poate fi observat cum își înconjoară camaradul de viață de nenumărate ori, îcercând practic să-și strige bucuria trăită. Din fericire, acesta este un caz privilegiat, astfel căcei doi, stăpân și câine, au avut șansa regăsirii și al unui nou început.

Străzile orașului Bucea, care odată erau considerate „mica Elveție”, acum sunt de nerecunoscut. Casele sunt distruse, mașinile arse, iar sute de civili au fost uciși în chinuri groaznice.

Vezi imaginile reîntâlnirii dintre cei doi prieteni:

Un actor s-a transformat în salvatorul pisicilor din Irpin

Un alt moment extrem de emoționant a fost mediatizat în urmă cu trei zile, atunci când actorul a publicat pe rețelele sale sociale videoclipuri în care salvează pisicuțe părăsite în Irpin, un alt oraș bombardat din Ucraina. Alex este triplu campion la striptease și a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „„Dancing with the Stars” , versiunea ucraineană.

Acesta a devenit în ultimele zile eroul animalelor, fiind surprins în timp ce intră în mai multe clădiri bombardate și adună pisicile parasite în casele distruse de ruși.

Fiind întrebat de internauți dacă nu este greu și periculos ceea ce face el, acesta a explicat că riscurile sunt mari, dar recompensa primită întrece riscurile.

„Da, e periculos! Da, e greu! Da, înfricoșător! Dar când vezi acești ochi înspăimântați, devotați, îți dai seama că nu este în zadar”, le-a transmis Alexei internauților, într-o postare pe contul său de Instagram.

 

 

 

 

Parteneri
Doliu în lumea filmului românesc. A murit marele actor Costel Constantin
Redactia.ro
Câți amanți a avut, de fapt, celebra Maria Tănase. Deși erau celebri, artista l-a iubit cu adevărat pe unul singur
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe
Digi24
Cum arată la interior vila de lux, din Otopeni, în care locuiesc Jojo și Paul Ipate / FOTO
Unica.ro
Trei zodii care vor avea noroc în dragoste în luna iunie. Au șansa de a începe noi povești de iubire
Spynews
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
Capital.ro
Ce a mâncat zilnic la micul dejun o femeie care a reușit să slăbească 45 de kilograme
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
SE SCOT BANII din PILONUL II! SUMELE sunt URIAȘE
Mediaflux
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro