„A apărut gustul banilor”. Giovanni Becali a dezvăluit de ce „a uitat” fotbalul Octavian Popescu, jucătorul de la FCSB de care s-a interesat Manchester City

„A apărut gustul banilor”. Giovanni Becali a dezvăluit de ce „a uitat” fotbalul Octavian Popescu, jucătorul de la FCSB de care s-a interesat Manchester City
Giovanni Becali

Oficialii FCSB sunt foarte îngrijorați în legătură cu Octavian Popescu. Anul trecut era monitorizat de Manchester City, iar acum și-a pierdut locul în echipa lui Nicolae Dică, dar și din lotul naționalei de seniori. Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit unde este problema. „Perla” lui Gigi Becali a dat de bani, după ce i s-a mărit salariul și a și primit cadou o mașină.

Giovanni Becali a aflat de ce a ajuns Octavian Popescu rezervă

Sezonul trecut, Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. A marcat zece goluri și a ajuns și la echipa națională. Lucrurile arată foarte rău în acest sezon. Nu a marcat niciun gol la echipa de club și a fost rezervă la ultimul meci din campionat. Nu a mai fost convocat nici la naționala de seniori și a ajuns la reprezentativa U21, dar nici aici nu a prins tricoul de titular în partidele cu Spania și Olanda.

Giovanni Becali este îngrijorat, la fel ca oficialii FCSB. Acum câteva luni a fost întrebat de Octavian Popescu de directorul sportiv de la Manchester City, dar acum lucrurile nu sunt deloc în regulă cu jucătorul pe care Gigi Becali spera să obțină 50 de milioane de euro.

„Eu cred că era un copil care juca fotbal de plăcere, juca pe aproape nimic, dar îi plăcea, se simțea bine. A continuat pe niște bani, nu foarte mulți, dar a continuat să joace de plăcere. Când au apărut presiunea și gustul banilor, dar și împlinirea a 18 ani, fiind deja un adolescent care devenise major, lucrurile au luat o altă întorsătură”, a declarat Giovanni Becali, reprezentantul jucătorului de la FCSB.

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Gigi Becali i-a dublat salariul lui Octavian Popescu

„Căderea” lui Octavian Popescu a coincis cu momentul în care Gigi Becali i-a mărit salariul. De la 5.000 de euro pe lună i-a făcut 10.000 de euro și i-a dat cadou și o mașină de 30.000 de euro. Mihai Stoica spune și el că jucătorul alunecă „pe o pantă periculoasă”. A aflat din presă că Octavian Popescu a apelat la un „mental coach” și nu este de acord cu această soluție.

„Probabil că a fost și presiunea cu momentul în care va fi vândut, cu cât va fi vândut și așa mai departe. Eu sper ca această presiune să treacă, să se gândească la faptul că are un salariu decent deocamdată și că poate fi cel care era acum un an.

Ține numai de el, trebuie să uite de bani, de stres, de presiune și trebuie să joace fotbal, pentru că asta e meseria lui și îi place”, a spus Giovanni Becali, la Sport Total FM.

Octavian Popescu a acordat un interviu acum două zile în care a spus că speră să devină din nou un jucător important la FCSB.

Vezi aici interviul integral cu Giovanni Becali în care vorbește despre faptul că directorul sportiv de la Manchester City s-a interesat de Octavian Popescu.