A apărut a 13-a zodie. NASA a făcut descoperirea incredibilă: cum arată acum calendarul

A apărut a 13-a zodie. NASA a făcut descoperirea incredibilă: cum arată acum calendarul

NASA a făcut o descoperire incredibilă din punct de vedere astrologic. A apărut a 13-a zodie, iar calendarul este total schimbat. Iată la ce semn zodiacal te încadrezi acum!

A apărut a 13-a zodie. Care este aceasta?

Cei de la NASA au făcut o descoperire de zile mari! Conform acestora, a apărut un al treisprezecelea semn zodiacal, fiind situat între Scorpion şi Săgetător. Noua zodie a fost denumită de astrologi Ophiuchus, “omul cu şarpele”. Se pare că de vină pentru lipsa acestui semn din zodiac sunt babilonienii, cei care au inventat ideea de “zodii” în urmă cu mai bine de 3.000 de ani. Aceştia nu au introdus şi Ophiuchus pentru că altfel zodiile nu mai corespondeau cu cele 12 luni ale anului.

Specialiştii NASA, însă, au ţinut să precizeze faptul că nu doresc să schimbe nimic din zodiac, ci doar au realizat nişte calcule.

“Nu am schimbat niciun semn zodiacal, doar am realizat calcule. Articolul postat pe Space Place a fost despre cum astrologia nu este echivalentă cu astronomia, despre cum astrologia este o relicvă a istoriei antice şi despre cum ştiinţa şi matematica au fost scoase în evidenţă prin intermediul observaţiilor făcute pe cerul nopţii”, a declarat Dwayne Brown, purtător de cuvânt al Agenţiei Spaţiale Americane.

Dacă ar fi să modificăm, însă, zodiacul, Berbecii ar fi, de exemplu, născuţi în zodia Peştilor. Iar cei născuţi între 29 noiembrie şi 17 decembrie ar fi, de fapt, în Opchiuchus.

A apărut a 13-a zodie. NASA a făcut descoperirea incredibilă: cum arată acum calendarul
A apărut a 13-a zodie. NASA a făcut descoperirea incredibilă: cum arată acum calendarul

Caracteristicile nativilor Ophiuchus

Consform astrologilor, nativii Ophiuchus primesc o educaţie aleasă şi nu suferă niciodată din cauza lipsei banilor. De asemenea, au înclinaţii către artele frumoase, iar norocul îi “urmăreşte” peste tot. Pe plan sentimental au parte de experienţe profunde. Sunt fermecători şi foarte interesanţi. Piatra preţioasă a zodiei este cristalul swarowski, iar anotimpul preferat – primăvara.

Alte caracteristici: pot fi buni arhitecţi sau constructori, viaţa le este marcată de imaginea paternă, iar bărbaţii au un impact puternic asupra copiilor lor, atrag invidia persoanelor apropiate.

Dacă te întrebi ce element are noua zodie, ei, bine Ophiuchus intră în categoria elementelor de Foc, alături de Berbec, Leu şi Săgetător.

Aşa arata nouă listă a zodiilor

Capricorn: 20 ianuarie-16 februarie;

Vărsător: 16 februarie-11 martie;

Peşti: 11 martie-18 aprilie;

Berbec: 18 aprilie-13 mai;

Taur: 13 mai-21 iunie;

Gemeni: 21 iunie-20 iulie;

Rac: 20 iulie-10 august;

Leu: 10 august-16 septembrie;

Fecioară: 16 septembrie-30 octombrie;

Balanţă: 30 octombrie-23 noiembrie;

Scorpion: 23 noiembrie-29 noiembrie;

Ophiuchus: 29 noiembrie – 17 decembrie;

Săgetător: 17 decembrie – 20 ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI