26 oct. 2024 | 14:10

Mama Geta și nora Denisa se pregătesc pentru marea petrecere. Vor face parada modei la nunta lui Iancu Sterp

Monden
Mama Geta și nora Denisa se pregătesc pentru marea petrecere. Vor face parada modei la nunta lui Iancu Sterp
Mama Geta și nora ei Denisa se pregătesc pentru marea petrecere. Vor face parada modei la nunta lui Iancu Sterp

Mama Geta este soacră mare în acest weekend. Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc, după ce în urmă cu câteva zile au făcut cununia civilă. Mama mirelui abia așteaptă să își etaleze ținuta, dar recunoaște și că are mari emoții pentru ziua cea mare. Mireasa va avea două ținute diferite pe parcursul zilei.

Emoții mari pentru nunta lui Iancu Sterp

În acest weekend, Iancu Sterp și aleasa lui, Denisa, fac nunta. Chiar dacă a mai fost în postura de soacră, Mama Geta are mari emoții pentru fiul ei. Mama lui Iancu Sterp a declarat, în cadrul unei emisiuni, că ea i-a stabilit fiului data nunții. Iancu și Denisa vor petrece alături de 400 de invitați, la același local unde au făcut nunta și surorile lui, Getuța și Ileana.

​”Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța și Ileana nunta. Duminică, pe 27, e nunta, iar noaptea, pe 28, îi cântăm ‘La mulți ani!’, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a declarat mama Geta, în cadrul unei emisiuni.

​”Sunt atât de fericită! Sunt în al nouălea cer! Zici că sunt eu mireasă. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu nerăbdare nunta lui Iancu. Nicio nuntă nu a fost cu așa emoție”, a mai spus aceasta.

Cum va arăta ținuta soacrei mari

Mama Geta a spus, în urmă cu ceva timp, că dacă nu va găsi o rochie potrivită, va purta ținuta pe care a îmbrăcat-o și la nunta Getuței. Soacra mare a mai dezvăluit că mireasa lui Iancu va avea două rochii, însă nu le-a văzut.

”Eu nu sunt făloasă și nu am umblat niciodată după rochii. Nu am rochie pentru nunta lui Iancu, nu mi-am găsit. Dacă nu găsesc, o îmbrac tot pe cea de la nunta Getuței. Principalul e să fiu eu sănătoasă, să iasă toate bine. Îmi doream o rochie anume, o coafură anume, că vă dați seama, sunt soacră mare. Am o fată la Deva care mă face. Denisa are două rochii de mireasă, sunt surpriză, nu le-au văzut”, a mai spus Mama Geta.

 

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Avertisment pentru români. Țepe mari înainte de Black Friday
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Regulă nouă pentru toți șoferii din trafic! Se aplică de duminică, 27 octombrie
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
INTERZIS TOTAL de SF. DUMITRU! E MARE PĂCAT AZI, 26 Octombrie
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro