25 oct. 2024 | 21:29

Unde a ajuns să locuiască Liviu Dragnea acum și cu ce se mai ocupă de când s-a retras din politică: “Încerc să pornesc niște afaceri”

News
Unde a ajuns să locuiască Liviu Dragnea acum și cu ce se mai ocupă de când s-a retras din politică: “Încerc să pornesc niște afaceri”
Unde a ajuns să locuiască Liviu Dragnea

După o absență de aproximativ șase luni din spațiul public, Liviu Dragnea a acordat un interviu exclusiv pentru Actualitate.net, în care a abordat mai multe subiecte de interes, de la viața sa de zi cu zi până la planurile de afaceri și pasiunile muzicale. Fostul lider PSD a explicat de ce a renunțat la vlogul său „Bucătăria de acasă” și a adus în discuție și acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Renunțarea la „Bucătăria de acasă” și acuzații la adresa președintelui

În interviu, Liviu Dragnea a vorbit deschis despre motivele pentru care a renunțat la proiectul său de vlog culinar, „Bucătăria de acasă”, un proiect pe care îl lansa cu entuziasm. Potrivit fostului politician, colaboratorii tineri care îl ajutau la realizarea emisiunii au fost amenințați, iar Dragnea consideră că aceste intimidări au fost orchestrate de președintele Klaus Iohannis.

„Am renunțat la vlog pentru că tinerii cu care lucram au fost amenințați. Consider că responsabil pentru asta este Klaus Iohannis. Nu e normal să te oprești dintr-un proiect pentru că unii nu sunt de acord cu ce spui sau faci. Sper ca, la un moment dat, să putem relua acest proiect fără să mai fie probleme,” a declarat Dragnea.

Trecutul și relațiile politice: Florian Coldea și Sebastian Ghiță

Liviu Dragnea a discutat, de asemenea, despre relațiile sale cu Florian Coldea și Sebastian Ghiță, subiecte care au generat mereu curiozitate și speculații. Fostul lider PSD nu a oferit detalii noi despre aceste legături, dar a menționat că va dezvălui mai multe lucruri la momentul potrivit.

În vara acestui an, Dragnea a postat pe Facebook că va face o serie de dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în culisele politicii din România, dar a precizat că acest lucru va avea loc abia după alegeri. În interviul pentru Actualitate.net, fostul politician a reafirmat că își va ține promisiunea și că intenționează să abordeze aceste subiecte când consideră că este momentul potrivit.

Viața după politică. Ce afaceri are și unde locuiește

După ce a renunțat la politică, Dragnea și-a găsit liniștea într-o viață mai simplă, departe de tumultul scenei politice. El a povestit că și-a petrecut vara ocupându-se de grădinărit și îngrijind solarul din curtea sa, unde a cultivat roșii și alte legume. De asemenea, a mărturisit că locuiește în acest moment într-o casă închiriată.

„Am fost foarte ocupat toată vara cu solarul. Mi-au ieșit niște roșii foarte bune, și am avut și câțiva prieteni care m-au ajutat. Am petrecut mult timp cu Kenzo, câinele meu jucăuș, și cu Bobița, pisica mea. A fost o perioadă de relaxare pentru mine, departe de tot ce înseamnă agitație,” a spus Dragnea.

În plus, a menționat că grădinăritul nu este singura activitate care îi ocupă timpul. Fostul lider PSD a dezvăluit că încearcă să pună pe picioare câteva afaceri, deși, după cum spune el, nu este ușor să faci acest lucru în România.

„Încerc să pornesc niște afaceri, dar este foarte greu. Am înființat o firmă în domeniul energiei, dar nu am reușit să facem nimic. Se vorbește mult despre faptul că am intrat în acest domeniu, dar adevărul este că nu am realizat nimic până acum. Când voi avea ceva concret de anunțat, voi face acest lucru,” a explicat el.

Cadoul de la Ovidiu Lipan Țăndărică: pasiunea pentru muzică rămâne vie

Dragnea a vorbit și despre o altă pasiune mai puțin cunoscută: muzica. Cu ocazia aniversării sale de 62 de ani, pe 28 octombrie, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică i-a făcut un cadou special – o pereche de bețe de tobe. Dragnea a mărturisit că gestul l-a emoționat, mai ales că în tinerețe a fost toboșar în timpul facultății și a avut ocazia să cânte alături de o trupă de colegi.

„Îi mulțumesc foarte mult lui Țăndărică pentru aceste bețe. Chiar contează mult pentru mine. A fost unul dintre idolii adolescenței mele, iar Phoenix este trupa mea preferată încă din acea perioadă. Încă ascult toate albumele lor și sunt convins că România nu a avut o trupă de nivelul lor. A fost și Sfinxul, dar Phoenix mi-a rămas la suflet,” a declarat Dragnea.

Fostul lider PSD a menționat că nu a mai cântat la tobe din 2016, dar încă deține un set de tobe în casa sa din Alexandria. „Am un set de tobe la Alexandria, și ginerele meu, Alex Mațaev, le-a montat într-un mini studio. El și-a făcut un album excelent și sper să reușească să se promoveze,” a mai adăugat Dragnea.

Planuri muzicale și preferințe artistice

În interviu, Dragnea a vorbit și despre preferințele sale muzicale, care variază de la folk și rock la muzica pop modernă. Printre artiștii internaționali favoriți se numără Joe Bonamassa, Pink Floyd și Led Zeppelin, iar la nivel național, apreciază vocile lui Dan Bittman și Delia.

„Îmi place să ascult muzică de calitate, indiferent de gen. Ascult foarte des Pink Floyd, Led Zeppelin și chiar artiști mai noi. Din România, cred că Dan Bittman are una dintre cele mai bune voci masculine, iar Delia, pe partea feminină, este de neegalat. Îmi place cum abordează melodiile și cum reușește să transmită emoție,” a spus el.

În ciuda dificultăților întâmpinate în afaceri și a retragerii din lumina reflectoarelor, Liviu Dragnea pare să își fi găsit un echilibru între activități simple, pasiuni mai vechi și planuri pentru viitor. Deși viitorul său în afaceri rămâne incert, fostul lider PSD a demonstrat că pasiunea pentru muzică și dorința de a se implica în noi proiecte nu au dispărut.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Ziua în care nu trebuie să dăm bani cu împrumut. Rămâi sărac lipit
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Final de carieră pentru Halep. Țiriac a făcut anunțul cumplit: Nu se mai întoarce!
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro