22 oct. 2024 | 11:06

Filmul de pe Netflix care a spart toate topurile în luna octombrie 2024. A făcut record de vizionări

Monden
Filmul de pe Netflix care a spart toate topurile în luna octombrie 2024. A făcut record de vizionări
Filmul de pe Netflix care a spart toate topurile în luna octombrie 2024. A făcut record de vizionări

Un film cu Liam Hemsworth în rolul principal i-a cucerit pe români și nu numai. Pelicula romantică a ajuns în topul celor mai vizionate filme de pe platformă, la 10 zile după ce a fost lansată. Filmul spune o poveste intensă despre iubire și descoperirea sinelui, în care mulți s-au regăsit.

Filmul romantic care i-a cucerit pe români

Clasamentul preferințelor românilor în ceea ce privește filmele și serialele se schimbă de la o săptămână la alta. Unele producții îi cuceresc însă pe telespectatori încă de la lansare și se mențin zile în șir pe locul întâi în topul vizionărilor. Este și cazul filmului ”Lonely Planet” (tradus cu titlul ”Iubire în Maroc”), cu Laura Dern și Liam Hemsworth în rolurile principale, care i-a cucerit pe telespectatori.

Lansat pe Netflix pe 11 octombrie, filmul spune o poveste despre iubire și intensitatea sentimentelor. Aflați în același loc, o scriitoare trecută de prima tinerețe și un bărbat mai tânăr ajung să se îndrăgostească și să se descopere reciproc în moduri nebănuite. Filmul a fost pe primul loc în trending în primele zile de la lansare, în peste 50 de țări din lume, inclusiv în România. Pelicula este scrisă și regizată de Susannah Grant și a cucerit publicul prin emoția și căldura pe care le emană.

”Am vrut să fac un film despre puterea transformatoare a călătoriilor. Uneori, atunci când călătorești la mii de mile depărtare de tot ceea ce știi despre viața ta, poți ajunge să o vezi așa cum este și să te privești pe tine însuți într-o lumină nouă, revelatoare. Katherine și Owen (interpretați atât de frumos de Laura Dern și Liam Hemsworth) ajung în Maroc, departe de toate elementele familiare ale vieții lor de zi cu zi, fiind chiar mai pregătiți pentru schimbare decât și-ar fi închipuit”, a spus regizoarea într-un interviu, cu ocazia lansării filmului.

Povestea filmului, pe scurt

Katherine și Owen, personajele principale, ajung să se întâlnească într-o călătorie în Maroc. O întâmplare îi aduce împreună într-o mașină și, deși niciunul dintre ei nu este în căutarea unui partener, viața are alte planuri pentru ei. Pe măsură ce explorează noul teritoriu și se confruntă cu diferite provocări, cei doi ajung să se cunoască și să descopere multe lucruri unul despre celălalt.

”Toți și-au arătat entuziasmul și nerăbdarea de a lucra împreună și de a acoperi orice goluri culturale care ar putea exista, între ei, jucând cu o angajare totală și o bunăvoință extraordinară”, a mai spus regizoarea.

Pe lângă cei doi actori din rolurile principale, în filmul romantic mai joacă Diana Silvers, Francesco Martino și Bellinda Logan. Filmul este disponibil pe Netflix, iar trailer-ul poate fi urmărit mai jos.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Coreei de Nord după ce a fost acuzată că trimite soldați Rusiei pentru războiul din Ucraina
Digi24
ANTONIA, în cea mai SCURTĂ ținută purtată vreodată! Fanii au ÎNNEBUNIT când au văzut-o așa!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Zodiile peste care va da norocul. Vin vremuri prospere
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
România, o mare forță mondială. Comoara noastră de care planeta va avea nevoie sute de ani
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! Răsturnare totală de SITUAȚIE în POLITICĂ
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro