21 oct. 2024 | 12:27

Delia Budeanu, condusă astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea fostei crainice de la TVR. Premierul Marcel Ciolacu a venit să își ia rămas bun

News
Delia Budeanu, condusă astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea fostei crainice de la TVR. Premierul Marcel Ciolacu a venit să își ia rămas bun
Delia Budeanu, condusă astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea fostei crainice de la TVR. Premierul Marcel Ciolacu a venit să își ia rămas bun

Regretata crainică Delia Budeanu este condusă astăzi pe ultimul drum. Familia, prietenii apropiați, dar și numeroase persoane publice au venit la căpătâiul ei pentru a-și lua rămas bun.

Delia Budeanu, înmormântată luni la Ploiești

Delia Budeanu s-a stins din viață în weekend, la vârsta de 75 de ani. Luni, 21 octombrie, fosta prezentatoare de la TVR este condusă pe ultimul drum și urmează să fie înmormîntată la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova. Cei care au cunoscut-o și apreciat-o și-au putut lua adio de la ea în București, însă înmormântarea va avea loc în Prahova.

Printre cei care au venit la căpătâiul Deliei Budeanu să își prezinte omagiile se numără premierul Marcel Ciolacu, dar și multe vedete și foști colegi ai regretatei crainice, din TVR. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

”Cu inimile pline de tristețe, vă aducem la cunoștință că iubita noastră mamă și bunică, Delia, a fost chemată la ceruri astăzi, 19 octombrie. Plecarea ei lasă un gol imens în sufletele noastre, dar ne alină gândul că va veghea asupra noastră de acolo de sus.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați duminică, 20 octombrie 2024, începând cu ora 16:30, la Mănăstirea Cașin din București, unde va fi depusă până luni, 21 octombrie 2024. Ceremonia de înmormântare va avea loc luni, la ora 11:00, la Mănăstirea Ghighiu, județul Prahova. Familia Budeanu vă mulțumește pentru gândurile bune și sprijin în aceste momente grele” a transmis familia sa.

Marcel Ciolacu a venit la înmormântarea Deliei Budeanu (captură România TV)

Boala de care a suferit în tăcere

În urmă cu 30 de ani, Delia Budeanu a fost diagnosticată cu cancer. A ales să nu facă public diagnosticul și foarte puține persoane au știut despre suferința ei. A vorbit însă despre boală 10 ani mai târziu, după ce a reușit să se vindece.

”Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Știți cum am trecut de acest cancer? Neluând în seamă diagnosticul. N-am crezut că este un diagnostic corect și m-am dus la un mare medic după ce profesorul Tașcu m-a diagnosticat. Am fost și operată. Diagnosticul era ceva de genul neoplasm nu știu cum la intestinul subțire.

M-au pus să fac chimioterapie. Dar eu nu am luat în serios. N-am dat doi bani. Am zis că toată lumea se înșală. Am zis că nu pot să am cancer. Știu că este incredibil, dar mi-a ieșit. La prima doză de chimioterapie mi-a fost foarte rău. Mi-a fost atât de rău încât am decis să scot două ingrediente și să las doar o componentă. Aceasta din urmă avea calciu. Fără să știe nimeni, am aruncat două la gunoi și una o făceam. Nu am zis nimănui, că nu mi s-ar fi permis. Medicul n-a știut. Asistenta nu și-a dat seama ce fac” povestea Delia Budeanu, în emisiunea ”Profesioniștii” realizată de Eugenia Vodă.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Se pregătește o nouă lege. Cine ar putea ieși mai devreme la pensie
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro