18 oct. 2024 | 21:06

Celebrul actor Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită la 94 de ani, la doar trei luni după ce fosta lui parteneră a murit

Monden
Celebrul actor Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită la 94 de ani, la doar trei luni după ce fosta lui parteneră a murit
Celebrul actor Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită la 94 de ani, la doar trei luni după ce fosta lui parteneră a murit

Clint Eastwood, renumitul actor și regizor american, a surprins din nou publicul prin prisma vieții sale personale. La doar câteva luni după ce și-a pierdut partenera de viață, pe Christina Sandera, din cauza unor complicații cardiace, Eastwood pare să fi găsit din nou dragostea. A fost fotografiat la hotel, alături de presupusa lui iubită.

Clint Eastwood iubește din nou, la 94 de ani

În urmă cu trei luni, Clint Eastwood suferea o pierdere dureroasă. Christina Sandera, partenera sa, a decedat pe 18 iulie din cauza unor afecțiuni precum aritmia cardiacă și boala coronariană aterosclerotică, lăsând un gol pe care se pare că actorul a reușit deja să îl umple.

La doar trei luni de la acest moment dureros, surse apropiate starului de la Hollywood au dezvăluit că Eastwood și-ar fi refăcut viața sentimentală. Conform RadarOnline, legendarul actor ar fi fost văzut împreună cu noua sa iubită la un hotel pe care îl deține în Carmel, California, oraș în care Eastwood a fost, cândva, și primar. În ciuda vârstei sale înaintate, Eastwood pare să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă, fără să lase pierderile din viața sa să-l doboare.

„Pentru majoritatea oamenilor obișnuiți, a începe să te întâlnești din nou după o astfel de pierdere ar fi o surpriză. Dar Eastwood are 94 de ani și știe că trebuie să se bucure de viață la maximum. Își dorește o parteneră și deja a prezentat-o apropiaților pe noua sa iubită”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Celebrul actor Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită la 94 de ani, la doar trei luni după ce fosta lui parteneră a murit

Clint Eastwood și fosta iubită, pe care a pierdut-o în urmă cu trei luni

Trecutul amoros al lui Clint Eastwood

De-a lungul vieții sale, Clint Eastwood a avut o viață amoroasă intensă și agitată, fiind cunoscut pentru numeroasele relații și căsătorii. Actorul s-a căsătorit pentru prima dată în 1953 cu Maggie Johnson, iar această relație a durat 30 de ani, până în 1984, când au divorțat. În ciuda mariajului, Eastwood a avut și relații extraconjugale în timpul acestei perioade, iar unele au dus la nașterea unor copii.

A doua sa căsătorie a fost cu Dina Ruiz, o jurnalistă cu care s-a însurat în 1996 și de care s-a despărțit în 2013. Ruiz a fost cu aproape 35 de ani mai tânără decât actorul, iar relația lor a atras atenția publicului, în special datorită diferenței de vârstă. Pe lângă aceste două mariaje oficiale, Clint Eastwood a avut mai multe relații de lungă durată cu femei celebre, printre care Sondra Locke, care a fost partenera sa de viață și de scenă timp de 14 ani, și Frances Fisher, actriță cunoscută pentru rolul din Titanic.

În total, Eastwood are opt copii cu șase femei diferite. Unii dintre acești copii au urmat cariere în domeniul artistic, în special în actorie, cum este cazul fiului său, Scott Eastwood, care a reușit să se afirme în industria filmului. La vârsta de 94 de ani, Clint Eastwood dovedește că dragostea nu are vârstă și că este capabil să-și continue viața chiar și după pierderi dureroase. Legendarul actor pare să fi găsit din nou bucuria alături de o nouă parteneră, lucru care nu este surprinzător pentru apropiații săi.

„Eastwood este conștient că fiecare moment este prețios, iar la vârsta lui, este hotărât să trăiască viața din plin,” a adăugat aceeași sursă.

 

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro