15 oct. 2024 | 10:26

Ce mai face Irina Tănase, la doi ani de la despărțirea de Liviu Dragnea: ”Asculți sau doar îți aștepți rândul să vorbești?”

Monden
Ce mai face Irina Tănase, la doi ani de la despărțirea de Liviu Dragnea: ”Asculți sau doar îți aștepți rândul să vorbești?”
Ce mai face Irina Tănase, la doi ani de la despărțirea de Liviu Dragnea ”Asculți sau doar îți aștepți rândul să vorbești”

Despărțirea dintre fostul lider PSD Liviu Dragnea și fosta lui logodnică, Irina Tănase, a ținut caldă prima pagină a publicațiilor media în ultimii doi ani de zile. În prezent, cei doi și-au refăcut viața, luând-o pe căi separate, iar urmăritorii blondinei de pe social media o complimentează pe tânără de fiecare dată când au ocazia.

Cum arată Irina Tănase la 2 ani de la separarea de Liviu Dragnea

Despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a captat atenția publicului din România, având în vedere profilul politic și mediatic al fostului lider al Partidului Social Democrat (PSD) și relația sa de lungă durată cu tânăra Irina Tănase.

Relația lor, intens mediatizată în ultimii ani, a fost subiect de discuții și speculații, dar și de controverse, având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi și poziția lui Dragnea în societatea românească.

Despărțirea lor a venit ca un șoc pentru mulți, ridicând întrebări despre motivele din spatele acestei rupturi.

Au trecut doi ani de zile de atunci, iar, în prezent, blondina pare să radieze de fericire. În postările sale de pe Instagram, Irina Tănase afișează un zâmbet larg și o privire senină, semn că se află într-un moment al vieții sale în care toate par să-i meargă ca pe roate.

Cum a început relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a început în 2013, pe când Irina era o tânără de 21 de ani, iar Dragnea avea deja o carieră politică impresionantă și era unul dintre cei mai influenți politicieni din România.

Dragnea, care fusese deja căsătorit și avea copii, a intrat într-o relație serioasă cu Irina Tănase, cei doi fiind văzuți frecvent împreună la diverse evenimente publice și private.

De-a lungul timpului, relația lor a devenit un subiect frecvent de discuție în presa tabloidă și nu numai, în special datorită diferenței de vârstă dintre cei doi, dar și a influenței politice exercitate de Dragnea.

În timpul procesului său juridic și ulterior condamnării pentru corupție, blondina a fost alături de Dragnea, aceasta fiind văzută de public ca un sprijin important pentru fostul lider politic în momentele dificile.

Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea. Foto Instagram

Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea. Foto Instagram

De ce s-ar fi despărțit cei doi logodnici, de fapt

În decembrie 2021, vestea despărțirii celor doi a apărut brusc în mass-media, fiind o surpriză chiar și pentru apropiații cuplului. Presa a speculat intens despre motivele din spatele acestei rupturi.

Printre principalele teorii vehiculate se numără presupusa infidelitate a Irinei Tănase, aspect intens mediatizat de tabloidele din România.

Deși niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații oficiale clare cu privire la motivele despărțirii, anumite surse apropiate cuplului au susținut că Dragnea ar fi descoperit corespondențe compromițătoare între Irina și un alt bărbat, ceea ce ar fi dus la sfârșitul relației.

Această teorie a fost confirmată indirect de Dragnea într-o apariție televizată, unde a afirmat că „nu poate ierta trădarea”, sugerând că încrederea sa în partenera sa fusese zdruncinată.

Cu toate acestea, Irina Tănase a negat constant acuzațiile de infidelitate, susținând că despărțirea a fost cauzată de alte probleme personale.

Impactul despărțirii asupra imaginii publice

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a avut un impact semnificativ asupra imaginii publice a ambelor persoane. Dragnea, fostul lider al PSD, a fost văzut de unii ca un bărbat trădat și vulnerabil, ceea ce a contrastat puternic cu imaginea sa de om politic dur și puternic din trecut.

Pe de altă parte, Irina Tănase a fost intens criticată de presă și de opinia publică, fiind acuzată de oportunism și infidelitate.

Totuși, această despărțire nu a avut un impact semnificativ asupra carierei politice a lui Dragnea, care, după eliberarea sa din închisoare, și-a manifestat intenția de a reveni pe scena politică.

Pe de altă parte, Irina Tănase a încercat să rămână în afara atenției publicului, fiind tot mai puțin prezentă în mass-media.

Despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a fost un eveniment mediatizat intens, care a stârnit numeroase discuții și speculații.

Motivele exacte din spatele acestei rupturi rămân, în mare parte, neclare, dar se pare că lipsa de încredere a jucat un rol central.

Deși viața lor privată a fost expusă publicului larg, cei doi încearcă acum să se concentreze pe viitor, Dragnea vizând o posibilă revenire în politică, iar Irina încercând să evite atenția nedorită. Această despărțire reflectă complexitatea relațiilor personale aflate sub presiunea vieții publice și a atenției mediatice.

Digisport.ro
După 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele", au bătut palma pentru "împăcarea anului". "Asta i-am zis!"
Stirile PROTV
Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imagini RARE cu soția lui Marcel Ciolacu!!! Roxana și soțul său sunt împreună de aproape 30 de ani
EVZ.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
”Ferească Sfântul!” Reacția celor trei chefi după ce au gustat preparatele sud-americane. Cine sunt concurenții care părăsesc definitiv competiția. Eliminare-surpriză la Masterchef!
Adevarul
Culisele clipului realizat de Mr Beast, cel mai cunoscut YouTuber din lume, la Salina Turda. De ce nu a spus unde este și cât l-a costat chiria spațiului
BZI.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Viva.ro
Wow! Cum arată Elena Gheorghe nemachiată și fără filtre de înfrumusețare: „Să nu ziceți că mă arăt doar când sunt frumos aranjată”
Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Trucul matematic prin care poți afla vârsta unei persoane. Trebuie doar să știi ultima cifră a numărului de telefon
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Cine este soția rusoaică a lui Romeo Dunca și cum o ține lângă el. Șeful CJ Caraș de la DNA în brațele Valentynei
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro