10 oct. 2024 | 10:37

Loredana, apariție controversată la 54 de ani. Ținuta sclipitoare i-a pus pe jar pe domni

Monden
Loredana, apariție controversată la 54 de ani. Ținuta sclipitoare i-a pus pe jar pe domni
Loredana, apariție controversată la 54 de ani. Ținuta sclipitoare i-a pus pe jar pe domni

Loredana Groza a revenit în atenția internauților cu un videoclip care a stârnit rumoare în rândul fanilor săi de pe rețelele sociale. Celebra cântăreață s-a lăsat filmată într-o cameră de hotel, în ipostaze controversate, etalându-și trupul fără de cusur.

Loredana, senzuală pe rețelele sociale

Loredana nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste ale muzicii autohtone.

În ultimii ani, diva și-a obișnuit fanii din social media cu ținute extravagante, decoltate și sclipitoare, menite să-i pună în evidență trupul sculptat la sală.

La 54 de ani, artista arată senzațional, mărturisind că are grijă să viziteze sala de fitness de câteva ori pe săptămână, pentru a se menține într-o formă de invidiat.

În cel mai recent videoclip distribuit pe contul său oficial de Instagram, Loredana se lasă dezmierdată de aparatul foto.

Artista și-a etalat trupul sculptat într-o ținută sclipitoare, plină de pietre și paiete, extrem de transparentă, care a lăsat puțin loc imaginației.

Debutul și ascensiunea în anii ’80

Loredana Groza și-a început cariera muzicală în 1986, la doar 16 ani, când a câștigat Trofeul Festivalului de la Mamaia cu piesa „Mă întreb ce să fac”.

Acesta a fost momentul care a lansat-o pe scena muzicală românească, câștigând rapid aprecierea publicului datorită vocii sale puternice și a prezenței scenice remarcabile.

Într-o perioadă în care scena muzicală era dominată de nume mari precum Angela Similea și Mirabela Dauer, Loredana a reușit să se impună ca o nouă forță artistică.

Unul dintre momentele importante ale carierei sale timpurii a fost lansarea albumului Bună seara, iubito în 1988.

Acesta a marcat un succes imens și a adus-o în prim-planul muzicii pop românești. Colaborarea cu Adrian Enescu, un compozitor inovator, a dat albumului un sound modern, diferit de cel tradițional de până atunci.

Piesa care a dat titlul albumului a devenit rapid un hit național și rămâne până astăzi una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul Loredanei.

Anii ’90 și reinvenția

După succesul anilor ’80, Loredana nu s-a oprit din a experimenta cu diferite stiluri muzicale. În anii ’90, a lansat o serie de albume în care a combinat influențe din muzica pop, rock, dar și elemente de folclor românesc.

Această versatilitate muzicală a continuat să-i atragă un public divers și i-a permis să își extindă sfera de influență.

Loredana a colaborat cu diverși artiști și compozitori, iar la mijlocul anilor ’90, și-a lansat albumul Tomilio, care a fost primit cu entuziasm.

De asemenea, a început să își construiască o carieră de succes și în cinematografie și televiziune, apărând în filme și emisiuni care au consolidat și mai mult popularitatea sa.

În plus, Loredana a fost una dintre primele artiste române care au adus în atenția publicului show-uri de scenă complexe, inspirate de marile concerte internaționale. Concertele sale erau adevărate spectacole vizuale, cu costume extravagante și coregrafii elaborate, ceea ce i-a conferit un statut unic în industria muzicală românească.

Consacrarea și rolul de mentor

În anii 2000 și 2010, Loredana Groza a continuat să lanseze albume de succes și să experimenteze cu stiluri noi. A devenit și o figură importantă în televiziune, fiind unul dintre jurații și mentorii emisiunii „Vocea României”, unde a ajutat tinerii talentați să își dezvolte carierele.

Acest rol de mentor i-a permis să își împărtășească vasta experiență și să rămână relevantă pentru noile generații de artiști.

Albume precum Zig-Zagga (2001), Agurida (2002) și Apa (2016) au demonstrat că Loredana rămâne un nume important în industria muzicală, nefiind doar o artistă a anilor ’80, ci un star care a știut să evolueze odată cu schimbările din industrie.

Impactul asupra culturii pop și moștenirea artistică

Loredana Groza nu este doar o cântăreață, ci și un simbol al schimbării și inovației în muzica românească. Cu o carieră care traversează mai multe decenii, ea a influențat stilurile muzicale, moda și modul în care sunt percepute spectacolele de scenă în România.

A introdus noi standarde în materie de show-uri live și a fost pionieră în combinarea elementelor tradiționale cu cele moderne.

Astăzi, Loredana Groza este văzută ca una dintre cele mai influente figuri din muzica românească, fiind apreciată atât de fani, cât și de colegi din industrie.

Moștenirea sa artistică este una vastă, iar impactul ei asupra muzicii și culturii pop din România va rămâne incontestabil pentru generațiile viitoare.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
RUSIA a dat ORDIN României. Avem termen doar 4 zile. Moscova ne amenință direct
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro