07 oct. 2024 | 21:14

Melania Trump afirmă că „hărțuirea” fiului său Barron a provocat „daune ireparabile” după zvonurile legate de autism

Monden
Melania Trump afirmă că

Melania Trump a rupt tăcerea în legătură cu acuzațiile dureroase conform cărora fiul ei, Barron Trump, ar fi autist, afirmând că speculațiile făcute de comediana Rosie O’Donnell au provocat „daune ireparabile.”

Barron, acum în vârstă de 18 ani și student în primul an la Universitatea din New York (NYU), avea doar 10 ani când O’Donnell a speculat public că ar putea suferi de autism cu funcționare înaltă. O’Donnell și-a justificat comentariile referindu-se la propria experiență, având o fiică pe spectrul autist.

În viitoarea sa carte de memorii, Melania dezvăluie cum „hărțuirea” la care a fost supus Barron a făcut inutilă orice încercare de scuze din partea lui O’Donnell. Potrivit New York Times, Melania scrie despre modul în care Barron a fost hărțuit atât online, cât și în viața de zi cu zi, subliniind că „experiențele sale sunt o dovadă clară a daunelor ireparabile provocate” fiului său, conform publicației Express US.

Nicio scuză nu poate anula răul provocat asupra lui.” Incidentul a determinat-o pe Melania să-și dedice eforturile către îmbunătățirea bunăstării copiilor și combaterea hărțuirii cibernetice prin campania sa Be Best, deși s-a confruntat cu opoziție neașteptată din partea liderilor din industria tehnologică.

Barron și implicarea sa în discuții despre criptomonede

Luna trecută, Barron era programat să discute despre criptomonede într-un podcast alături de influencerul Farokh Sarmad, urmând exemplul tatălui său, Donald Trump, care a apărut anterior în cadrul emisiunii. Cu toate acestea, în momentul în care Barron trebuia să participe, el a lipsit inexplicabil, lăsându-l pe gazda podcastului să găsească un înlocuitor în grabă.

Înainte ca opiniile lui Barron să fie discutate, tatăl său a recunoscut că i-a fost dificil să înțeleagă conceptul de criptomonede și că a primit lecții de la fiul său.

„Barron știe atât de multe despre asta,” a recunoscut Trump. „Barron este un tânăr foarte informat. Are patru portofele digitale sau așa ceva. Îi spun: ‘Explică-mi și mie.’ Știe totul atât de bine. Și Eric, și Don Jr. Am mult respect pentru ei.”

Când a fost confruntat cu întrebări directe, Donald Trump a schimbat cu abilitate subiectul, discutând despre cererea de electricitate a inteligenței artificiale sau despre influența Chinei. La un moment dat, el a comparat criptomonedele cu abilitățile lingvistice ale nepoatei sale.

Trump a adăugat: „Este ca un fel de limbaj. Am o nepoată minunată, fiica Ivankăi, Arabella. Vorbește chineză perfect. Ceilalți doi copii ai lor vorbesc, de asemenea, chineză perfect. Au avut o bonă din China.”

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro