07 oct. 2024 | 16:19

Câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Ar fi fost și invitați care au lăsat plicurile goale

Monden
Câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Ar fi fost și invitați care au lăsat plicurile goale
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o nuntă ca în povești

În acest weekend, în prezența unor invitați aleși, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit. Ulterior, petrecerea a fost într-un loc exclusivist, la Palatul Snagov. Deși cei doi au încercat să țină la secret evenimentul, cu toate astea s-a aflat câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, iar surse apropiate spun că ar fi fost și invitați care au lăsat plicurile goale.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o nuntă ca în povești

Sâmbătă, pe 5 octombrie, Palatul Snagov a fost plin de vedete, una și una, toți fiind participanți la ceea ce se poate numi nunta anului.

Este vorba de căsătoria dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, iar cei prezenți spun că a fost o nuntă ca-n povești.

Câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Ar fi fost și invitați care au lăsat plicurile goale

Monica Bîrlădeanu a făcut și ea show la propria nuntă

Așa cum deja s-a aflat, fiecare invitat a fost ales pe sprânceană, fiecare dintre ei primind și daruri de lux, sub forma unor parfumuri ale unui brand celebru. Seara a fost una de succes, mai ales că mireasa a făcut show la propria nuntă.

”O nuntă așa cum am visat amândoi”

Locația, recunoscută ca fiind una exclusivistă, Palatul Snagov, avea să fie atent supravegheată de viitoarea mireasă atunci când a fost amenajat pentru spectaculosul eveniment. la finalul petrecerii, Monica Bîrlădeanu, astăzi Gheorghiță, avea să publice un text emoționant, însoțit și de câteva poze inedite:

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris Monica Bîrlădeanu.

S-a aflat câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

La un eveniment cu ștaif ca cel de sâmbătă, era de așteptat ca buzunarele invitaților să fie ceva mai largi, astfel că cei doi miri au reușit să strângă o sumă frumușică. De altfel, s-a aflat câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, deși surse spun că unii invitați ar fi lăsat plicuri goale.

Câți bani au făcut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Ar fi fost și invitați care au lăsat plicurile goale

Conform surselor apropiate, se pare că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au încasat câteva sute de mii de euro de la invitații lor. Pe de altă parte, spun gurile rele, unii dintre invitați s-au distrat pe cinste, dar la finalul serii, când trebuiau să plece, ar fi lăsat plicurile goale.

Printre vedetele care au participat la fericitul eveniment s-au numărat Daciana Sârbu, Dana Rogoz, Andreea Raicu, Smiley și Gina Pistol, precum și celebra Andreea Marin. De cealaltă parte, printre marii absenți ai serii de sâmbătă s-a numărat și Raed Arafat, șeful DSU.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Decizie de ultim moment
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro