07 oct. 2024 | 12:36

Daruri de lux la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cu ce cadouri scumpe au plecat acasă toți invitații

Monden
Daruri de lux la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cu ce cadouri scumpe au plecat acasă toți invitații
”O nuntă așa cum am visat amândoi!”

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, a avut loc nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, evenimentul fiind ținut secret pentru multă vreme. Cu toate astea, s-a aflat cam ce s-a întâmplat la fericitul eveniment, vorbindu-se de daruri de lux la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cu alte cuvinte, acum se știe cu ce cadouri scumpe au plecat acasă toți invitații.

Nunta secretă dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Extrem de discreți cu privire la relația lor, se pare că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales același lucru și în privința nunții.

La finalul săptămânii trecute cei doi s-au căsătorită și au avut o petrecere pe cinste, cu invitați unul și unul. Cum era de așteptat, la nunta celor doi au participat vedete de primă mână din showbizul mioritic, printre care și celebrele Andreea Marin, Andreea Raicu, sau Geanina Ilieș.

Ulterior aveau să apară și primele imagini cu Monica Bîrlădeanu în rochie de mireasă, de altfel unele spectaculoase, scoțând în evidență frumusețea și talia acesteia.

Daruri de lux la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Fericitul eveniment a avut loc într-o locație superbă, la Palatul Snagov, iar invitații erau impresionați de modul în care a fost decorat întreg spațiul.

Dar, ceea ce avea să impresioneze și mai mult au fost mărturiile cu care au fost întâmpinați invitații, adevărate daruri de lux la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Extrem de atenți la fiecare detaliu, cei doi miri au decis să le ofere invitaților câte un cadou simbolic, dar nu oricum, ci venite din partea unui brand celebru de parfumuri.

La nunta celor doi au participat vedete ale showbizului, printre ei inclusiv Daniel Pavel și soția acestuia, Ana Maria, Adelina Pestrițu, care a întors toate privirile la nunta anului, și multe altele. La fericitul eveniment au mai fost invitați Smiley și Gina Pistol. De altfel, conform celor aflați la fericitul eveniment, fiecare invitat a găsit câte un astfel de cadou.

Cu ce cadouri scumpe au plecat acasă toți invitații

Fiecare invitat a plecat acasă cu câte un cadou surpriză, așa cum spuneam, fiind vorba de câte un parfum. Un alt aspect la care cei doi miri au ținut este dress-code-ul obligatoriu, atât pentru doamne, cât și pentru domni, aceștia fiind nevoiți să aibă o ținută black-tie.

Meniul a fost ales cu mare atenție chiar de către Monica Bîrlădeanu, extrem de elegant. Ulterior, fericita mireasă avea să publice și imagini de la nunta anului, însoțite de un text emoționant:

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris Monica Bîrlădeanu, în dreptul fotografiilor.

Evenimentul nu a fost lipsit de apariția unor artiști importanți pe scena palatului Snagov, iar mireasa a făcut și ea show la propria nuntă.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Andreea Tonciu, pregătită de Asia Express. Cu cine ar participa vedeta
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ordin pentru banii românilor. Amendă 10.000 lei dacă întârzii. Iohannis a semnat
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro