06 oct. 2024 | 12:00

Carmen Iohannis, apariție de senzație pe internet. Ținuta e diferită de tot ce a purtat până acum: “Superbă!”

Monden
Carmen Iohannis, apariție de senzație pe internet. Ținuta e diferită de tot ce a purtat până acum: “Superbă!”
Carmen Iohannis, apariție de senzație pe internet. Ținuta e diferită de tot ce a purtat până acum “Superbă!”

Klaus Iohannis și soția sa participă, zilele acestea, la Summitul Francofoniei, la Paris. Prima doamnă a ales o ținută elegantă pentru eveniment și a colaborat cu una dintre creatoarele de modă care o îmbracă de obicei. Cum a arătat soția președintelui într-o rochie roșie.

Carmen Iohannis, apariție elegantă la Paris

Președintele Klaus Iohannis și soția sa participă, zilele acestea, la unul dintre ultimele evenimente internaționale din acest mandat. Șeful statului și prima doamnă se află la Paris, iar Carmen Iohannis a ales o rochie elegantă pentru Summitul Francofoniei.

Soția președintelui a îmbrăcat o creație a designer-ului Andreea Tincu, cu care colaborează de ani buni. Rochia roșie, cu mânecă scurtă și croială cloș i-a pus în valoare silueta lui Carmen Iohannis. Ținuta este mulată în partea de sus, de lungime trei sferturi și are un detaliu de tip fundă în zona gâtului. Prima doamnă a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi stiletto de culoare neagră.

Creatoarea de modă a publicat o fotografie cu Carmen Iohannis pe contul ei de Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. ”Radiază”, ”Superbă”, ”O doamnă frumoasă”, ”Formidabilă”, ”Superbă creație” – au fost câteva dintre comentarii. Vezi imaginea cu rochia primei doamne în galeria foto!

Cum a ajuns Andreea Tincu să colaboreze cu Carmen Iohannis

Creatoarea de modă care face atât rochii, cât și cămăși, topuri sau eșarfe se bucură de succes uriaș de când o îmbracă pe Carmen Iohannis. Andreea Tincu a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să îi facă ținutele primei doamne a României. Se întâmpla în perioada primului mandat al lui Klaus Iohannis.

”Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele.

Din anul 2015 (n.r. lucrează pentru Carmen Iohannis). Primul eveniment a fost o vizită oficială în Austria. Apoi au urmat și alte evenimente, în America, Japonia, Italia, dar și în România. Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a povestit Andreea Tincu, într-un interviu pentru Forbes.

 

 

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
UE obligă România. Limita care trebuie neapărat să dispară. Românii vor fi taxați în plus
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro