06 oct. 2024 | 09:12

Marilu Dobrescu, acuzații grave după o vacanță în Bali: ”M-a agresat în seara în care am fost cazată”. A povestit totul și a prezentat dovezi

Monden
Marilu Dobrescu, acuzații grave după o vacanță în Bali: ”M-a agresat în seara în care am fost cazată”. A povestit totul și a prezentat dovezi
Marilu Dobrescu, acuzații grave după o vacanță în Bali

Marilu Dobrescu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi, face acuzații grave după o vacanță petrecută în Bali. Ceea ce trebuia să fie o experiență de vis s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce influencera ar fi fost agresată de cel care deține resort-ul unde s-a cazat și de asociatul acestuia.

Marilu Dobrescu spune că a fost victima unei agresiuni

În urmă cu câteva săptămâni, Marilu Dobrescu pleca în ceea ce părea să fie una dintre cele mai frumoase aventuri din viața ei. Influencera urma să petreacă o vacanță îndelungată în Bali, Indonezia, numai că totul s-a transformat în cel mai mare coșmar al ei, la scurt timp după ce s-a cazat într-un resort de lux.

Marilu a povestit experiența de care a avut parte, într-un vlog de aproape o oră, pe YouTube. Așa cum și-a obișnuit fanii, roșcata a dat toate detaliile și a inserat chiar și înregistrări audio, pentru a-și susține acuzațiile. Marilu a povestit că, în seara în care a ajuns la resort, proprietarul acestuia și asociatul lui ar fi ademenit-o pentru a profita de ea.

”Bărbatul care deține unul dintre cele mai cunoscute resorturi din Bali (cel din poză) m-a agresat sexual în seară în care am fost cazată. Și l-am înregistrat. Că na, când e vorba de victimele mereu tre’ să demonstrezi în fel și chip, altfel nimeni nu te bagă în seamă. Eu n-o să tac, asta e o mișcare prin care încerc să opresc un precedent. El și asociatul lui m-au înscenat și astfel am ajuns să am una dintre cele mai traumatizante seri din viață mea, dar nimic nu poate să descrie mai bine situația decât noul storytime de pe YouTube.

Are o oră, am zis TOT. Am pus toate dovezile, conversațiile, nu am omis nimic. Cu ocazia asta vreau să trag și un semnal de alarmă legat de toate locurile astea ‘minunile lumii’, promovate la greu că fiind aur. Uneori e pur și simplu prea frumos că să fie adevărat. Uneori în spatele ușilor închise se ascund cele mai meschine personaje care cred că pot face orice datorită statutului lor financiar”, a scris Marilu pe Instagram, acolo unde are peste 500.000 de urmăritori.

A povestit totul în detaliu, pe YouTube

În vlogul de aproape o oră, creatoarea de conținut a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. A inserat și fragmente audio, din conversația cu presupusul agresor, pentru a-și susține acuzațiile. Roșcata spune că bărbatul a atins-o fără consimțământul ei în zonele intime și doar printr-o minune a reușit să scape din mâinile lui fără să se întâmple ceva mai grav.

”A pus mâna pe mine. Nu o să uit momentul acesta niciodată și vreau să vă zic că în viața asta nimeni nu a pus, fără consimțământul meu, mâna pe mine. A făcut o mișcare în care și-a plimbat mâna… Făcea o mișcare prin care a atins toate zonele posibile. Și-a retras mâna și a început să râdă”, a declarat Marilu Dobrescu, pe Youtube.

Influencera a recunoscut că a avut parte de un moment de naivitate și slăbiciune, pe care agresorul l-a speculat la maximum. Marilu a precizat că a învățat o lecție importantă și că pe viitor nu ar mai proceda la fel.

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
VIDEO Cum arată averea confiscată din bagajul „pensionarului” Adriean Videanu. Imagini cu bijuteriile de 650.000 de euro
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Vin ninsorile în România. Unde vor cădea mari cantități de precipitații
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro