04 oct. 2024 | 14:17

Când s-ar fi despărțit Alexia Eram și Mario Fresh, de fapt. Detaliul care s-a aflat abia acum, după 8 ani de relație

Monden
Când s-ar fi despărțit Alexia Eram și Mario Fresh, de fapt. Detaliul care s-a aflat abia acum, după 8 ani de relație
Când s-ar fi despărțit Alexia Eram și Mario Fresh, de fapt. Detaliul care s-a aflat abia acum după 8 ani de relație

Zvonurile potrivit cărora Mario Fresh și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu sunt alimentate din ce în ce mai mult. Artistul a lansat recent o melodie cu care și-a pus fanii pe gânduri, în timp ce Alexia își ocupă, la rândul ei, timpul cu proiecte profesionale.

Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit

După ce vara aceasta au aniversat 8 ani de relație, se pare că Mario Fresh și Alexia Eram ar fi pus punct legăturii lor. Zvonurile potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu prind din ce în ce mai mult contur, iar fanii lor abia acum au aflat, deși despărțirea s-ar fi produs în urmă cu ceva timp. Cei doi nu s-au mai afișat împreună de aproximativ o lună și s-ar părea că de atunci nu mai sunt un cuplu.

În ultimul timp, Alexia Eram și-a dedicat timpul proiectelor profesionale și a bifat o performanță importantă. Fiica Andreei Esca a fost cooptată de către cei de la Netflix să realizeze un interviu cu o parte dintre actorii serialului Emily in Paris. După interviu, Alexia a participat și la un eveniment la Paris, unde l-a întâlnit pe actorul care îl interpretează pe îndrăgitul Alfie, în serialul de pe Netflix.

”Zilele acestea am fost copleșită de valul de lucruri bune care mi s-au întâmplat, printre care și marea întâlnire cu o parte din actorii serialului Emily in Paris pe care am așteptat-o cu sufletul la gură, dar și cu emoții. După ce am zburat în Cracovia împreună cu Netflix pentru a înregistra acest minunat interviu cu însuși Antoine, Luc și Julian în persoană, am avut șansa să fac cunoștință serile trecute cu Alfie tocmai în Paris.

A fost o adevărată realizare pentru mine și nu pot decât să mă bucur că această dorință a devenit realitate. Sper să urmăriți acest interviu cu mare entuziasm la fel cum aștept eu noul sezon Emily in Rome”, a scris Alexia Eram pe Instagram, în dreptul unei filmări de la interviu.

Mario Fresh, melodie despre Alexia?

În urmă cu mai puțin de o săptămână, artistul a lansat o piesă cu un mesaj subtil. ”Nu plânge” are versuri care vorbesc despre o despărțire, iar fanii cântărețului au speculat imediat că ar fi vorba despre separarea de Alexia. Indiciile din versuri sunt clare, iar Mario cântă despre ”ochi verzi”, la fel cum îi are și Alexia Eram.

”Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi / Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi / Și spuneam că faci cât un univers / Ce faci tu în fața casei dacă știi că eu îți fac rău ție?” – sunt versurile care i-au pus pe gânduri pe fani.

Cei doi au mai avut, de-a lungul timpului, pauze în relație, dar de fiecare dată s-au împăcat.

”Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. Vara trecută am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, spunea Mario Fresh pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Șoferii români vor fi uimiți. Se va întâmpla curând, pe Autostrada Moldovei
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Statul VREA BANII românilor. E oficial. Trebuie plătit de luni, 7 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro